ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην Κοζάνη σήμερα ο Πρωθυπουργός – Ξεκινούν τα περιφερειακά συνέδρια για την παραγωγική ανασυγκρότηση

Στην Κοζάνη σήμερα ο Πρωθυπουργός – Ξεκινούν τα περιφερειακά συνέδρια για την παραγωγική ανασυγκρότηση

Ξεκινά η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην κοινωνία. Σήμερα πρόκειται να επισκεφθεί την Κοζάνη ξεκινώντας τα 13 περιφερειακά συνέδρια με στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Ο πρωθυπουργός, από τη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα από την Κοζάνη όπου και θα βρεθεί σήμερα, εγκαινιάζει τον κύκλο με τα 13 περιφερειακά συνέδρια που έχουν ως βασικό αντικείμενο συζήτησης την παραγωγική ανασυγκρότηση. Επιπλέον, ο κυβερνητικός σχεδιασμός είναι μέσα στο καλοκαίρι να κρατήσουν σε υψηλούς ρυθμούς την προσπάθεια για τόνωση της αναπτυξιακής πορείας, ώστε να δημιουργηθεί θετικό κλίμα στην Οικονομία.

Γι’ αυτό το λόγο και πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, ο κ. Τσίπρας έχει πει σε στενούς συνεργάτες του ότι θέλει να βρεθεί κοντά στην κοινωνία, να συνομιλήσει με πολίτες, να κατανοήσει τα εμπόδια στην καθημερινότητά τους, να ακούσει τα προβλήματα των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων κάθε περιοχής.

Η «ατζέντα»
Σε ό,τι αφορά στην «ατζέντα» όσων θα συζητηθούν, κατά πληροφορίες θα υπάρξουν τέσσερις θεματικές ενότητες που αφορούν:
τις υποδομές και την προσπελασιμότητα, την επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη της υπαίθρου και τα σχετικά χρηματοδοτικά εργαλεία , το περιβάλλον και την ενέργεια , το ανθρώπινο δυναμικό, την απασχόληση, την έρευνα και την τεχνολογία

5 παραγωγικοί υπουργοί μαζί με Τσίπρα
Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν: Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης αρμόδιος για το ΕΣΠΑ, Αλέξης Χαρίτσης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αρμόδιος για την Έρευνα, Κώστας Φωτάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.