ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο Θ.Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ ψηφίζει την συμφωνία-όνειδος «και πάει σπίτι του» (βίντεο)

Ο Θ.Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ ψηφίζει την συμφωνία-όνειδος «και πάει σπίτι του» (βίντεο)

Μόλις μία μέρα μετά το ξεκάθαρο μήνυμα του Πάνου Καμμένου ότι όποιος ψηφίσει πάει σπίτι του, τη διαφοροποίησή του έκανε γνωστή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Η ιστορία θα καταγράψει θετικά αυτό που έγινε χθες. Η χθεσινή επιλογή του Πρωθυπουργού θα καταγραφεί στα θετικά της Ιστορίας» υποστήριξε κρίνοντας θετικά τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

Ωστόσο υπενθύμισε ότι «ο Π. Καμμένος με σαφήνεια είπε ότι θέμα εμπιστοσύνης. Δεν υπάρχει θέμα δεδηλωμένης. Ακούω για προτάσεις μομφής, όποιος θέλει ας τις κάνει» είπε και μιλώντας για την ενδεχόμενη διαγραφή του από το κόμμα των ΑΝΕΛ σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου τους «δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, δεν είμαι παιδί του κομματικού σωλήνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=iXiW43JfGPA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.