ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ. Μπουτάρης: «Στα χρόνια της κρίσης νέοι που βιώνουν την απαξίωση βάζουν κουκούλα» (φωτο)

Γ. Μπουτάρης: «Στα χρόνια της κρίσης νέοι που βιώνουν την απαξίωση βάζουν κουκούλα» (φωτο)

Για τα επεισόδια που σημάδεψαν την επέτειο μνήμης για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου πήρε θέση ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε πως η πόλη “μέτρησε” ζημιές και σχολίασε πως «Στα χρόνια «της κρίσης νέοι, παιδιά που βιώνουν την απαξίωση και το περιθώριο βάζουν την κουκούλα και θεωρούν πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος αντίδρασης απέναντι σε μια κοινωνία από την οποία δεν περιμένουν κάτι».

«Είναι ευθύνη όλων μας να αλλάξουμε την κοινωνία και να περιορίσουμε τους παράγοντες που οδηγούν τους νέους στο αδιέξοδο. Φυσικά και καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά τα επεισόδια», κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.