ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το «μπράβο» του Κ.Μητσοτάκη σε Τεντόγλου και Παπαχρήστου για τα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Στίβου

Το «μπράβο» του Κ.Μητσοτάκη σε Τεντόγλου και Παπαχρήστου για τα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Στίβου

Συγχαρητήρια στους αθλητές της εθνικής ομάδας στίβου που διακρίθηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, απηύθυνε μέσω Twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κύριος Μητσοτάκης έγραψε πως ο Μίλτος Τεντόγλου που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος και η Βούλα Παπαχρήστου που πήρε το αργυρό στο τριπλούν «μας έκαναν υπερήφανους».

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό στο μήκος και στην Βούλα Παπαχρήστου για το ασημένιο στο τριπλούν στο #Glasgow2019. Ένας νέος αθλητής με όλο το μέλλον μπροστά του και μια έμπειρη αθλήτρια με σπάνια επιμονή μας έκαναν υπερήφανους. Μπράβο και στους δύο!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/kmitsotakis/status/1102194300249624576

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.