ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΝΔ: Στη Βουλή το θέμα του αεροσκάφους της Βενεζουέλας

ΝΔ: Στη Βουλή το θέμα του αεροσκάφους της Βενεζουέλας

Στη Βουλή φέρνει η Νέα Δημοκρατία το θέμα αναφορικά με το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας που προσγειώθηκε το Σάββατο, υπό άκρα μυστικότητα, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Γεωργαντάς, κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, τονίζοντας την «επιτακτική ανάγκη να δοθούν διευκρινήσεις και στοιχεία για την άφιξη του κυβερνητικού αεροσκάφους».

«Η Νέα Δημοκρατία επανέρχεται, με ερώτηση που καταθέτει ο βουλευτής, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, στο πολύ σοβαρό ζήτημα που ανέκυψε με το αεροσκάφος της Βενεζουέλας που προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε ο Υπουργός Εξωτερικών του καθεστώτος Μαδούρο έμεινε -σύμφωνα με την ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας- για 4 ώρες στην Αθήνα παρά το γεγονός ότι ο απαιτούμενος χρόνος για τον ανεφοδιασμό του δεν ξεπερνά τα 90 λεπτά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της στάσης του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο, ο Υπουργός Εξωτερικών φιλοξενήθηκε στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί την κυβέρνηση «άμεσα να απαντήσει σε πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα:

– Γιατί η κυβέρνηση έκανε δεκτό το αίτημα προσγείωσης του αεροσκάφους ενώ άλλες ευρωπαϊκές χώρες απέρριψαν το σχετικό αίτημα;

– Γιατί το αεροσκάφος προσγειώθηκε για ανεφοδιασμό στο Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ θα μπορούσε να εφοδιαστεί με καύσιμα στο Άμπου Ντάμπι όπου βρίσκονταν πριν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, προκειμένου να επιστρέψει τελικά στη Βενεζουέλα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Γιατί η κυβέρνηση αποσιώπησε την ύπαρξη των δύο εγκεκριμένων σχεδίων πτήσης που αναφέρονται στην ανακοίνωση της Υ.Π.Α;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.