ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θ.Πάγκαλος: «Τα Εξάρχεια δεν σώζονται χωρίς την παρέμβαση του Στρατού και τη μεταφορά του Πολυτεχνείου»

Θ.Πάγκαλος: «Τα Εξάρχεια δεν σώζονται χωρίς την παρέμβαση του Στρατού και τη μεταφορά του Πολυτεχνείου»

Με παρέμβασή του ο Θόδωρος Πάγκαλος προτείνει την παρέμβαση του Στρατού και την μεταφορά του Πολυτεχνείου, για να γίνουν τα Εξάρχεια αυτό που νομίζει οτι είναι η κ. Παπακώστα.

Κάτι σαν την Μονμάρτη του Παρισιού, μια παραδοσιακή, γραφική συνοικία της Αθήνας. Μάλιστα ο Θόδωρος Πάγκλος κατηγορεί τους πολιτικάντηδες πολιτικούς που κατηγορούν την Αστυνομία, εκτιμώντας προφανώς οτι δεν αρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις για να επιβάλουν την τάξη και τον νόμο στα Εξάρχεια.

Γράφει ο Θόδωρος Πάγκαλος στο twitter:
Η κ. Παπακώστα έχει δίκιο. Τα Εξάρχεια θα μπορούσαν να είναι η γραφική, παραδοσιακή συνοικία της Αθήνας. Οι πολιτικάντηδες που εν όψει των Ευρωεκλογών ρίχνουν τις ευθύνες στην Αστυνομία μιλούν για κάτι που δεν γίνεται χωρίς την παρέμβαση του στρατού & τη μεταφορά του Ε.Μ.Π.

Προηγουμένως ο Θόδωρος Πάγκαλος ως γαλλομαθής δίνει και την ετυμολογία της συνοικίας της γαλλικής πρωτεύουσας:

Επιτρέψτε μου όμως ως γαλλομαθής να πω ότι Monmartre προέρχεται από το mont-martyres, που σημαίνει ότι κάποτε την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας εμαρτύρησαν εκεί κάποιοι χριστιανοί των οποίων τα ονόματα δεν διασώζω.

Τα tweets του Θόδωρου Πάγκαλου για τα Εξάρχεια με αφορμή των εκπομπή του ΣΚΑΙ οι Αταίριαστοι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.