
Στο Μέγαρο Μαξίμου θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, σήμερα στις 11:00 το πρωί.
Στην ατζέντα του συμβουλίου βρίσκονται η ψήφος των αποδήμων, το Brexit και η βία στα γήπεδα. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, στην ατζέντα βρίσκεται και ο προγραμματισμός του νομοθετικού έργου.
Η ατζέντα της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου
Μια ώρα νωρίτερα, στις 10:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Israel Katz. Στις 19.00 ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του American Jewish Committee (AJC) David Harris.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.