ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Υμνοι Τ.Πάιατ για την κυβέρνηση Μητσοτάκη – Τους ίδιους ακριβώς ύμνους έλεγε και για την κυβέρνηση Τσίπρα!

Υμνοι Τ.Πάιατ για την κυβέρνηση Μητσοτάκη – Τους ίδιους ακριβώς ύμνους έλεγε και για την κυβέρνηση Τσίπρα!

Υμνους για την κυβέρνηση Μητσοτάκη από τον Αμερικανό πρεσβευτή Τζέφρι Πάιατ. Συμπτωματικά, ο Τ.Πάιατ τα ίδια ακριβώς έλεγε και για την κυβέρνηση Τσίπρα!

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει μεγάλα βήματα μπροστά κι έχει αλλάξει πολλά πράγματα τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες τις πρώτες 120 ημέρες της διακυβέρνησής της και έχει κάνει πάρα πολλή δουλειά προκειμένου να προωθήσει την ατζέντα των μεταρρυθμίσεων».

Επίσης αναλύθηκε σε ύμνους και για τον υπουργό Αν/απτυξης Α.Γεωργιάδη: Ο Αμερικανός πρεσβευτής «Χαιρέτησε την ψήφιση του νέου αναπτυξιακού νόμου από τη Βουλή, επισημαίνοντας πως συνιστά ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός, και συγχαίροντας τον αρμόδιο υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη, είπε θα μειώσει τη γραφειοκρατία και θα διευκολύνει τις επενδύσεις»!

Κι όμως μόλις έναν χρόνο πριν στις 18 Νοεμβρίου 2018, ο μεν Αμερικανός πρεσβευτής Τζέφρι Πάιατ έπλεκε το εγκώμιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο δε Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ στην ερώτηση «Εάν είναι οξύμωρο τόσο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ όσο και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας να εξυμνούν την κυβέρνηση για την οικονομία ενώ η ΝΔ μιλάει για 4ο μνημόνιο» είχε απαντήσει τα εξής:

«Δεν υπάρχει τίποτα το οξύμωρο. Ο κ. Τσίπρας από μπουλντόγκ έγινε το κανίς των δανειστών. Κάθε άνθρωπος αγαπάει το κανίς του. Έτσι και οι δανειστές. Τώρα, επί της ουσίας, δεν υπάρχει καμία ευνοϊκή μεταχείριση, ούτε του κ. Τσίπρα, ούτε της Ελλάδας. Η Ελλάδα επί Τσίπρα έχει ψηφίσει και εφαρμόσει μέτρα αδιανόητα, που καμία προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση δεν έχει φανταστεί καν να ψηφίσει. ‘Αρα, για ποια ευνοϊκή μεταχείριση μιλάμε; Οι άνθρωποι τον επαινούν δημόσια γιατί τους κάνει τις δουλειές τους».

Σχολιάζοντας δε, την δήλωση του Αμερικανού πρεσβευτή Τζέφρι Πάιατ πέρσι τέτοια εποχή ότι «Η ιστορία θα είναι γενναιόδωρη για Τσίπρα-Ζάεφ» αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. σημείωσε ότι «Οι θέσεις των ΗΠΑ, οι οποίες έχουν άλλωστε αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία και οι οποίες, δυστυχώς αδυνατούν να καταλάβουν την ευαισθησία του ελληνικού λαού σε αυτό το θέμα, είναι γνωστές».

Σήμερα ο Τ.Πάιατ άλλαξε απλώς το όνομα του Ελληνα πρωθυπουργού και από εκεί που έλεγε «Τσίπρας» λέει «Μητσοτάκης». Και φυσικά λατρεύει τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Κρίμα που για τις σημερινές ΗΠΑ και για την κυβέρνηση Τραμπ, δεν υπάρχει ούτε Μητσοτάκης, ούτε Γεωργιάδης, ούτε, πολύ περισσότερο, Πάιατ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κωμικοτραγικό είναι ότι ο Τζέφρι μιλάει εκ μέρους της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Στον Λευκό Οίκο, ούτε ξέρουν, ούτε θέλουν να ξέρουν ότι υπάρχει κάποιος «Πάιατ, υπάλληλος της Κλίντον». Κι αυτό είναι το τραγικό για την Ελλάδα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.