
Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί το Κέντρο Επιχειρήσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας..
Στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας συντονίζονται όλες οι ενέργειες των υγειονομικών αρχών αναφορικά με τον νέο κορωνοϊό.
Το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ έχει δεχτεί τις τελευταίες μέρες πάνω από 40.000 κλήσεις, ενώ υπό το συντονισμό του Κέντρου Επιχειρήσεων έχουν ελεγχθεί δείγματα από 504 πολίτες.

Ο Υπουργός Υγείας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, συνομίλησε με τους ανθρώπους στο Κέντρο Επιχειρήσεων και το τηλεφωνικό κέντρο και τους συνεχάρη, γιατί σε εικοσιτετράωρη βάση δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση του κόσμου, που αυτή την περίοδο αγωνιά και θέλει να ενημερωθεί υπεύθυνα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.