ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Πυρά» Β.Κεγκέρογλου κατά Πορτοσάλτε: «Έχεις καταντήσει προπαγανδιστής χειρίστου είδους»

«Πυρά» Β.Κεγκέρογλου κατά Πορτοσάλτε: «Έχεις καταντήσει προπαγανδιστής χειρίστου είδους»

Επίθεση στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε για αναφορές του κατά του Ανδρέα Παπανδρέου με αφορμή την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, σαν σήμερα, στις 28 Μαϊου του 1979, έκανε μέσω twitter ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο δημοσιογράφος του Σκάϊ σχολίασε στην ραδιοφωνική εκπομπή του πως η Ελλάδα με την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα μετατράπηκε από «γραφική» σε «κανονική» χώρα και άφησε αιχμές για τον ιδρυτή και ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου , λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πού θα τα έβρισκε όλα εκείνα τα κεφάλαια ο Ανδρέας Παπανδρέου- ο οποίος έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο- να σκορπίσει στην Ελλάδα; Πού θα τα έβρισκε; Θα τα γεννούσε το λεφτόδεντρο, ή θα τα πετούσε το ελικόπτερο του ΠΑΣΟΚ;».

Ο κ. Κεγκέργολου εντόπισε κάποιες «στοχευμένες» γνώμες του δημοσιογράφου για τον Ανδρέα Παπανδρέου που αποσκοπούν, όπως εκτιμά, στον διχασμό και επιτέθηκε εναντίον του με ανάρτηση στο twitter:

«Κύριε Πορτοσάλτε, έχεις καταντήσει προπαγανδιστής χειρίστου είδους. Γιατί χρησιμοποιείς τη δημόσια συχνότητα για να προωθείς το διχασμό;;; Δεν σέβεσαι τίποτα;;; Οι πρωινοί χαρακτηρισμοί σου για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι παραπάνω από απαράδεκτοι!! Ντροπή σου!!! ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/BKegeroglou/status/1265879725819518978

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.