Ενας παλιός χρόνος που άφησε τις περισσότερες εκκρεμότητες ever στο νέο έτος, σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός Ελλάδος...

Ο Α.Τσίπρας συνομίλησε με την οικογένεια της εννιάχρονης από τη Ρόδο – «Η κυβέρνηση θα έπρεπε να ντρέπεται»

Ο Α.Τσίπρας συνομίλησε με την οικογένεια της εννιάχρονης από τη Ρόδο – «Η κυβέρνηση θα έπρεπε να ντρέπεται»

Ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε σήμερα με την μητέρα και τη γιαγιά του εννιάχρονου κοριτσιού από τη Ρόδο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετέφερε στην οικογένεια του κοριτσιού, το οποίο είχε λιποθυμήσει μπροστά από έναν φούρνο στη Ρόδο, ότι δεν είναι μόνες τονίζοντας ότι δεν πρέπει να αισθάνονται καμία ντροπή. Παράλληλα, υποστήριξε ότι ντροπή πρέπει να αισθάνεται η κυβέρνηση καθώς, όπως λέει, «άφησε χιλιάδες ανθρώπους για τρεις ολόκληρους μήνες να ζήσουν με 800 ευρώ και δεν έλαβε καμία μέριμνα για τους εποχικά εργαζόμενους».

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

«Επικοινώνησα σήμερα με τη μητέρα και τη γιαγιά του 9χρονου κοριτσιού από τη Ρόδο. Μου δόθηκε η ευκαιρία να τους πω αυτό που θέλω να μοιραστώ με κάθε εργαζόμενο αυτές τις δύσκολες ώρες. Πως δεν είναι μόνες τους. Πως δεν πρέπει να αισθάνονται ντροπή. Η μόνη που πρέπει να ντρέπεται είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που άφησε χιλιάδες ανθρώπους για τρεις ολόκληρους μήνες να ζήσουν με μόλις 800 ευρώ και δεν έλαβε καμία μέριμνα για τους εποχικά εργαζόμενους.



Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μαζί με κάθε εργαζόμενο για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Οι προτάσεις μας για την προστασία της εργασίας και το εισόδημα έκτακτης ανάγκης που καλύπτει και τους εποχικά εργαζόμενους στον τουρισμό, αποτελούν ζωτικής σημασίας επιλογές για την κοινωνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.