Κ.Μητσοτάκης: Νέα μέτρα για εργαζόμενους και επιχειρήσεις

Κ.Μητσοτάκης: Νέα μέτρα για εργαζόμενους και επιχειρήσεις

Νέα μέτρα στήριξης της εργασίας και της επιχειρηματικότητας θα ανακοινώσει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ερωτηθείς εάν οι εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη θα αφορούν μόνο τις τουριστικές επιχειρήσεις και εάν θα είναι το τελευταίο «πακέτο» παρεμβάσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ξεκαθάρισε ότι η τοποθέτηση του πρωθυπουργού θα είναι ευρύτερης έκτασης και δεν θα αφορά μόνο τον τουριστικό κλάδο.

Σημείωσε ότι μετά το άνοιγμα του τουρισμού σταδιακά από τις 15 Ιουνίου και με μεγαλύτερη ένταση από χθες, «προσπαθούμε να δούμε ποιες είναι οι ανάγκες για τον κόσμο της εργασίας και της επιχειρηματικότητας, πρώτον γιατί νοιαζόμαστε και δεύτερον γιατί μπορούμε, καθώς χειριστήκαμε συνετά τα οικονομικά και δανειστήκαμε με χαμηλά επιτόκια».

Ένα έργο, όπως τόνισε ο κ.Πέτσας: «Αξιοποιεί έκταση 6.200 στρεμμάτων σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της Αττικής και της Χώρας μας.

Περιλαμβάνει, με δαπάνες του επενδυτή, όλα τα αναγκαία δίκτυα υποδομής όπως, οδοποιίας, 50 χλμ πεζοδρόμων, ποδηλατοδρόμων, τραμ, και λοιπών δικτύων.

Δημιουργεί ένα τεράστιο πνεύμονα πρασίνου έκτασης 2.000 στρεμμάτων (αντίστοιχης έκτασης με το Hide Park του Λονδίνου), με πολλαπλές δραστηριότητες και μια ελεύθερης πρόσβασης παραλία έκτασης 1 χλμ. Αγγίζει το ποσό των 8 δις. Ευρώ.

Δημιουργεί 12.000 θέσεις εργασίας στη φάση της κατασκευής και 70.000 θέσεις εργασίας στη φάση της ανάπτυξής του.

Πρόκειται για ένα έργο που αλλάζει την εικόνα της Ελλάδας στον κόσμο και την όψη του λεκανοπεδίου της Αττικής

Δημιουργεί 12.000 θέσεις εργασίας στη φάση της κατασκευής και 70.000 θέσεις εργασίας στη φάση της ανάπτυξής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για ένα έργο που αλλάζει την εικόνα της Ελλάδας στον κόσμο και την όψη του λεκανοπεδίου της Αττικής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.