
O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να προεδρεύσει στις 17:00 σε τηλεδιάσκεψη για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών.
Στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Στέργιος Κιάνας, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου Στέφανος Παλλαντζάς, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών Κώστας Λάσκος και πολίτες από την Κοζάνη που έκαναν χρήση προηγούμενου προγράμματος «Εξοικονομώ».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.