
Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, μίλησε για τα επιδόματα, επισημαίνοντας πως «δεν υπάρχει καμία πρόθεση να καταργηθεί οποιοδήποτε επίδομα που προστατεύει τους πιο ευάλωτους».
«Δίνουμε δίκαια επιδόματα», τόνισε η υφυπουργός εξηγώντας πως ο οδηγός που ακολουθούν για την καταβολή επιδομάτων είναι το εισόδημα και αντικειμενικά κριτήρια.
Όπως είπε η κα Μιχαηλίδου «συνδέσαμε επιδόματα με σχολική φοίτηση.» Επίσης, διευκρίνισε ότι σε όλα τα επιδόματα θα υπάρξουν αυξήσεις.
«Ο προνοιακός προϋπολογισμός για το 2021 είναι αυξημένος κατά 22%. Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα είναι αυξημένο κατά 15%. Το επίδομα παιδιού κατά 20%. Το στεγαστικό είναι αυξημένο κατά 34%.»
Τέλος, ανέφερε πως για τα νηπιαγωγεία και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς που είναι χαμηλού ρίσκου αναμετάδοσης του ιού, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να πηγαίνουν στις ειδικές δομές δομές για rapid test.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.