
Μία ακόμη συγκλονιστική καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης με πρωταγωνιστή τον παιδόφιλο κατηγορούμενο Δημήτρη Λιγνάδη είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, την ίδια στιγμή που ακόμα η κυβέρνηση κάνει πως δεν έχει ακούσει τίποτα για το ζήτημα.
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA παρουσιάστηκε μία ακόμη κατάθεση – “φωτιά” για τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας άνδρας ηλικίας 23 σήμερα ετών αποκάλυψε πως σε ηλικία 17 ετών, στις αρχές του 2016, όταν και είχε βρεθεί μαζί με τον δημοφιλή σκηνοθέτη και ηθοποιό στην Επίδαυρο. Εκεί δέχθηκε μία βίαιη, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, κακοποίηση.
«Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο στην Επίδαυρο. Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και φορούσα μόνο ένα σορτσάκι και το εσώρουχο μου. Εκείνος ξαφνικά με ακινητοποίησε. με τα χέρια του κρατούσε δυνατά τα πόδια μου. Ήταν χειροδύναμος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ούτε να αντισταθώ και με κακοποίησε».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.