ΜΕΡΑ25: «Φράχτης της ντροπής» στον Έβρο

ΜΕΡΑ25: «Φράχτης της ντροπής» στον Έβρο

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μ. Κριθαρίδης, με δήλωσή του, διατυπώνει επικρίσεις κατά της προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου για την επίσκεψή στης στον φράχτη του Έβρου.

«Με φόντο τον φράχτη της ντροπής στον Έβρο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ως άλλος Αντώνης Σαμαράς, Όρμπαν ή Τραμπ, εντάσσεται πλήρως στο ακροδεξιό αφήγημα του μισανθρωπισμού της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και των πολιτικών του Ευρωιερατείου, που αντιμετωπίζουν την χώρα μας ως «ασπίδα» απέναντι σε κατατρεγμένους ανθρώπους», αναφέρει ο κ. Κριθαρίδης και προσθέτει:

«Η εικόνα αυτή της κας Σακελλαροπούλου μπροστά από τον φράχτη του μίσους με τον οποίο κάποιοι, μαζί με τις παράνομες επαναπροωθήσεις και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Αιγαίο, νομίζουν ότι χτίζουν την ασφάλεια του κάθε Ευρωπαίου, είναι απλά αποκρουστική και ντροπιαστική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Κριθαρίδης τονίζει επίσης ότι «επιβεβαιώνεται πλήρως η στάση του ΜέΡΑ25 να μην υπερψηφίσει την συγκεκριμένη Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που με την λογική των περιστρεφόμενων θυρών, αφού έκρινε πρώτα τα μνημόνια συνταγματικά, «μεταπήδησε» στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Να την χαίρεται η «προοδευτική, ριζοσπαστική αριστερά» που την υπερψήφισε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.