ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γεωργιάδης: «Οι βουλευτές έχουμε πάρει ήδη τις νέες ταυτότητες – Είμαστε όργανα του Αντίχριστου; – Ντεμοντέ όσοι αντιδρούν»

Ο άλλοτε μεγαλύτερος πολέμιος των νέων ταυτοτήτων λοιδορεί όσους αντιδρούν

Α.Γεωργιάδης: «Οι βουλευτές έχουμε πάρει ήδη τις νέες ταυτότητες – Είμαστε όργανα του Αντίχριστου; – Ντεμοντέ όσοι αντιδρούν»

Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «ντεμοντέ» όσους αντιστέκονται στις νέες ταυτότητες και αναλώνονται σε θεωρίες συνωμοσίας ξεχνώντας πως πριν από δεκαπέντε χρόνια, ο ίδιος ήταν ο μεγαλύτερος πολέμιός τους.

Aναφέρθηκε στα περί «φακελώματος του πολίτη», τονίζοντας πως ήδη οι βουλευτές έχουν λάβει τέτοιες ταυτότητες και πρόσθεσε «είμαστε όλοι εμείς όργανα του Αντίχριστου»;

Βέβαια, αναφέρεται στις ηλεκτρονικές κάρτες με τις οποίες οι βουλευτές κάνουν ηλεκτρονική ψηφοφορία και ανέπαφες συναλλαγές και διαθέτουν όλα τα προσωπικά τους δεδομένα, όχι όμως τα δακτυλικά τους αποτυπώματα.

«Η ταυτότητα που υιοθετεί η ελληνική κυβέρνηση και το ελληνικό κράτος είναι παρόμοια με αυτή που ισχύει στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ταυτότητα αυτή θα ισχύει υποχρεωτικά σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις 3 Αυγούστου 2026», δήλωσε και υπογράμμισε πως τα δεδομένα που καταγράφουν οι νέες ταυτότητες θα είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια.

Δείτε από το 5ο λεπτό του αποσπάσματος:

Ο άλλοτε κατ’ εξοχήν πολέμιος των νέων ταυτοτήτων, τώρα που είναι κυβερνητικό στέλεχος… αποκήρυξε πρόσφατα αυτά που έλεγε ενάντια στην επιβολή τους λέγοντας μάλιστα πως είναι περιττό να ανησυχούν οι πολίτες καθώς τα smartphones μαζί με την Google καταγράφουν ότι λένε και τους παρακολουθούν!

Μάλιστα όχι μόνο τα αποκήρυξε καθώς όπως είπε δεν ήταν γνώστης στα νεανικά του χρόνια της τεχνολογίας αλλά δεν βλέπει πλέον και κανένα θρησκευτικό πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επειδή κι εγώ κατά το παρελθόν στα νεανικά μου χρόνια έχω πει διάφορα τέτοια και θέλω να μιλήσω με ειλικρίνεια. Την εποχή εκείνη δεν υπήρχαν smartphones και δεν ξέραμε πως δουλεύει η τεχνολογία και αναλαμβάνω το δικό μου μερίδιο της ευθύνης», είπε αρχικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.