ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΑΚΚΕΛ: «Τσιόδρας, Μαγιορκίνης, ΕΟΔΥτες ανεπαρκείς επιστημονικά» αποδεικνύουν ξένοι ειδικοί και έρευνες

ΑΚΚΕΛ: «Τσιόδρας, Μαγιορκίνης, ΕΟΔΥτες ανεπαρκείς επιστημονικά» αποδεικνύουν ξένοι ειδικοί και έρευνες

Οι χυδαίες κατηγορίες και η λυσσώδης συμπεριφορά του «ειδικού» Σωτήρη Τσιόδρα κατά των Ελλήνων πολιτών, που δεν προσκυνούν την διαφθορά και χουντική διαστροφή του κάθε αμφιλεγόμενου «ειδικού», ξεχείλισαν το ποτήρι της ανοχής απέναντί του και των άλλων ανεπαρκών επιστημονικά ή εξαρτημένων «ειδικών».

Μετά τέθηκε «κορονοεπικεφαλής» 60 καθηγητών στο ΕΚΠΑ. Οι εξαρτημένοι κομματικά από το σύστημα Μητσοτάκη και Σημίτη και από διεφθαρμένες φαρμακοβιομηχανίες λειτουργούν πάλι σαν πλοκάμια της υγειονομικής Ιεράς Συμμαχίας και στηρίζουν τον κάθε συλλογικό Μέττερνιχ, είτε ως Fauci, είτε ως Daszak είτε όπως τούς ζητήσουν. Πριν από 4 μήνες το ΑΚΚΕΛ αποκάλυψε ότι οι Σωτήρης Τσιόδρας, Γκίκας Μαγιορκίνης και τα μέλη ΔΣ του ΕΟΔΥ Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος και Γεώργιος Σουρβίνος, μαζί με άλλους κάλυψαν μία αμερικανική συμμορία υγειονομικών που συνεργαζόταν (σε πειράματα που είναι παράνομα στην Ευρώπη και ΗΠΑ) με μία ίδια κινεζική συμμορία στην Wuhan για να πετύχουν προσβολή ανθρώπων από κορωνοϊούς νυχτερίδων. Η πρώτη διαρροή ιού έγινε τον Σεπτέμβριο 2019.

Τον Δεκέμβριο 2020 στελέχη του State Department προσπάθησαν να καλύψουν την εμπλοκή των ΗΠΑ. Οι Έλληνες «ειδικοί» πήγαν επίσης να καλύψουν αυτά τα πειράματα γράφοντας ότι ο COVID-19 δεν εξελίχθηκε τεχνητά, ενώ σήμερα αυτή η πιθανότητα είναι σημαντική και ολοένα γίνεται πιθανότερη, θέτοντας την επιστημοσύνη τους σε αμφισβήτηση.

Το ΑΚΚΕΛ επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο διότι φωτίζει ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ την (αντιδεοντολογική και αντιεπιστημονική) στρατολόγηση και ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ των Τσιόδρα, Μαγιορκίνη και του ΕΟΔΥ.

Στις 14 Ιουνίου 2021 πρώτο το ΑΚΚΕΛ είχε καταγγείλει: «Τσιόδρας, Μαγιορκίνης, ΕΟΔΥτες κλπ σε δίκτυο καμουφλάζ των δυτικών ‘πειραμάτων’ κορωνοϊών στην Κίνα» (https://akkelparty.blogspot.com/2021/06/blog-post_79.html) ότι δηλαδή οι «ειδικοί» που μας απειλούν, εκβιάζουν και δουλεύουν σαν μαρκετίστες του Μητσοτάκη, δούλεψαν ως καμουφλάζ προστασίας σκοτεινών μορφών (Peter Daszak της EcoHealth Alliance) σε κυκλώματα αμερικανικής χρηματοδότησης πειραμάτων στην Κίνα σχετικά με κορωνοϊούς νυχτερίδων για την απόκτηση αυξημένης λειτουργίας (gain of function) ώστε να μολύνουν ανθρώπους. Γράψαμε ότι από τον Ιανουάριο του 2020 είχε αρχίσει να κορυφώνεται στις ΗΠΑ και Ε.Ε. η δράση μίας «επιστημονικής κλίκας», ώστε να αποπροσανατολίσουν από την αμερικανική κυβερνητική εμπλοκή στην χρηματοδότηση πειραμάτων με ιούς στην Wuhan της Κίνας. Στην Ελλάδα είχαν επιπλέον ρόλο αποπροσανατολισμού για τις ευθύνες Μητσοτάκη, Άδωνη κλπ, για την μνημονιακή καταστροφή του ελληνικού συστήματος υγείας. Αυτό είναι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην αντιμετώπιση του ιού.

Οι προαναφερθέντες «ειδικοί» δημοσίευσαν στις 27 Ιανουαρίου 2020 μία «επιστημονική μελέτη» ότι ο νέος τότε κορωνοϊός δεν ήταν αποτέλεσμα «γενετικής ανάμειξης» μέσα σε εργαστήριο, δηλαδή έγραψαν ότι ο κορωνοϊός μόνο με φυσικές μεθόδους «αναβαθμίστηκε» και προσέβαλε ανθρώπους. Το κύκλωμα γύρω από τον Daszak «καιγόταν» να σταματήσει κάθε κουβέντα ότι ο ιός διαμορφώθηκε σε εργαστήριο και διέρρευσε. Αυτή η «ασπίδα» έχει καταρριφθεί επιστημονικά από έρευνες δημοσιογράφων αλλά και Υπηρεσιών Πληροφοριών που είχαν αποκρυφτεί. Η διαρροή του ιού από τον Σεπτέμβριο του 2019 είναι πολύ πιθανό ΓΕΓΟΝΟΣ.

Φυσικά, κανένας από όσους έκαναν αυτή τη μελέτη δεν θα μπορούσε να αξιολογήσει αν ο ιός είναι κατασκευασμένος μέσω gain of function, διότι χρειάζεται ειδική και πολύπλευρη γνώση και εμπειρία στην «κατασκευή ιών» που υπάρχει μόνο σε στρατιωτικά εργαστήρια και συνεργάτες αυτών. Οι Τσιόδρας, Μαγιορκίνης κλπ ΔΕΝ έχουν τέτοιο υπόβαθρο και η «μελέτη» τους ήταν απλώς «περιτύλιγμα» για τον Daszak να στήσει δίκτυο κάλυψης των πειραμάτων που χρηματοδοτούσε στην Κίνα. Είναι πια ΤΟ απόλυτο γεγονός ότι οι Daszak και Fauci είναι μπλεγμένοι εδώ. Έκαναν στην Κίνα αυτά που απαγορεύεται στις ΗΠΑ ή Ε.Ε.

Ο Dr Peter Embarek, Δανός ΕΙΔΙΚΟΣ (όχι σαν τους γιαλαντζί κυβερνητικούς «ειδικούς» στις επιτροπές του Μητσοτάκη) και επικεφαλής της Επιτροπής διερεύνησης που σχημάτισε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) για να ερευνήσει την προέλευση του COVID-19 (αν διέρρευσε από κινεζικό εργαστήριο), με την θρυλική συνέντευξη που έδωσε στις αρχές Σεπτεμβρίου σε τηλεοπτικό κανάλι, μεταξύ άλλων έμπρακτα και ουσιαστικά απέδειξε την επιστημονική ανεπάρκεια των κ.κ. Τσιόδρα και Μαγιορκίνη και μελών του ΕΟΔΥ.

Ο Dr Peter Embarek παραδέχτηκε ότι η θεωρία διαρροής εργαστηρίου θα μπορούσε να έχει συμβεί, υποδηλώνοντας ότι ένας Κινέζος ερευνητής θα μπορούσε να έχει μολυνθεί από νυχτερίδα, ενώ έπαιρνε δείγματα σε σχέση με έρευνα σε εργαστήριο της Γουχάν. Δηλαδή ένας ΕΙΔΙΚΟΣ τάπωσε τους γιαλαντζί «ειδικούς» που δεν βρήκαν πιθανότητα ο κορωνοϊός να έχει «πειραχτεί» για να προσβάλει τον άνθρωπο. Από τον Ιανουάριο 2020 μάλιστα ο Daszak πετάχτηκε κλοτσηδόν από την Επιτροπή COVID του περιοδικού Lancet, αφού δεν έχει πια κύρος και αξιοπιστία, αλλά το κύκλωμα στην Ελλάδα που συμμετείχε δεν το ακούμπησε κανένας … ακόμη. Οι Παναγιωτακόπουλος και Σουρβίνος παραμένουν στο ΔΣ του ΕΟΔΥ και οι Τσιόδρας, Μαγιορκίνης βασιλεύουν στην 60μελή Επιτροπή του ΕΚΠΑ.

Ιερά Συμμαχία Συγκάλυψης

Ο Δρ. Embarek ήταν μαζί με τον Daszak στην προαναφερθείσα Επιτροπή διερεύνησης του Π.Ο.Υ.. Ο Daszak ήταν ο μόνος εκπρόσωπος των ΗΠΑ σε αυτή την ομάδα των 10 ατόμων. Η έκθεσή τους (που έλεγε ότι ο ιός δεν μπορεί να κατασκευάστηκε στην Wuhan και να διέρρευσε) δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο 2021 και απορρίφθηκε ακόμη και από τη διοίκηση του Προέδρου Biden ως επιφανειακή και μη πειστική. Αυτό είναι αναμενόμενο αφού μέσα στην Επιτροπή ήταν ο Daszak, ο άνθρωπος δηλαδή που είχε εμπλακεί σε παράνομα πειράματα για τα οποία αυτή η Επιτροπή καλούνταν μεταξύ άλλων να αποφασίσει αν έγιναν πραγματικά, έχοντας ως κορυφαίο μέλος της αυτόν τον άνθρωπο που αποτελεί την ενσάρκωση της σύγκρουσης συμφερόντων. Αυτή τη σύγκρουση συμφερόντων που οι Τσιόδρας, Μαγιορκίνης, Παναγιωτακόπουλος, Σουρβίνος κλπ προσπάθησαν να ξεπλύνουν δήθεν επιστημονικά.

Είναι σαν να έχεις στη Νυρεμβέργη τον Γιόζεφ Μένγκελε σε Επιτροπή διερεύνησης αν έγιναν ιατρικά και βιολογικά πειράματα στα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και αλλού. Προφανώς ο Δρ. Embarek έλαβε υπόψιν του όλα αυτά και μετά από λίγους μήνες έκανε τις δηλώσεις.

Έμπρακτες απειλές από αξιωματούχους των ΗΠΑ

Το ξέπλυμα όμως που προσπάθησαν να κάνουν Τσιόδρας, Μαγιορκίνης, Παναγιωτακόπουλος, Σουρβίνος κλπ προσπάθησε να το κάνει τουλάχιστον και το State Department όπως αποκάλυψε (https://www.vanityfair.com/news/2021/06/the-lab-leak-theory-inside-the-fight-to-uncover-covid-19s-origins) το Vanity Fair:

«Στις 9 Δεκεμβρίου 2020, περίπου δώδεκα υπάλληλοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ από τέσσερα διαφορετικά Γραφεία συγκεντρώθηκαν σε μια αίθουσα συνεδριάσεων στο Foggy Bottom για να συζητήσουν μια επερχόμενη αποστολή διερεύνησης γεγονότων στη Wuhan [αυτή που ήταν μέλη οι Embarek και Daszak] … Μια μικρή ομάδα στο Γραφείο Ελέγχου, Επαλήθευσης και Συμμόρφωσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ μελετούσε το Ινστιτούτο Wuhan για μήνες. Η ομάδα είχε πρόσφατα αποκτήσει διαβαθμισμένες πληροφορίες [από Κινέζους που ενημέρωναν εκτός Κίνας] που υποδηλώνει ότι τρεις ερευνητές του WIV [το Ινστιτούτο στη Wuhan] που διεξήγαγαν πειράματα gain-of-function σε δείγματα κορωνοϊού είχαν αρρωστήσει το φθινόπωρο του 2019, πριν από την ημερομηνία που ήταν γνωστό ότι ξεκίνησε το ξέσπασμα του COVID-19 [δηλαδή τέλη Δεκεμβρίου 2019].

Καθώς οι αξιωματούχοι στη συνάντηση συζητούσαν τι μπορούσαν να μοιραστούν με το κοινό, τούς συμβούλευσε ο Christopher Park, διευθυντής του Προσωπικού Βιολογικής Πολιτικής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στο Γραφείο Διεθνούς Ασφάλειας και Μη Διάδοσης, να μην πουν τίποτα που θα έδειχνε προς τον ρόλο της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην έρευνα gain-of-function [δηλ. της «οπλοποίησης» του ιού ώστε να προσβάλλει και ανθρώπους] σύμφωνα με έγγραφα που απέκτησε το Vanity Fair.

Μόνο δύο άλλα εργαστήρια στον κόσμο, στο Τέξας και τη Βόρεια Καρολίνα, έκαναν παρόμοια έρευνα. «Δεν είναι δώδεκα πόλεις», είπε ο Δρ Richard Ebright. «Είναι τρία μέρη [σε όλες όμως τις ευρωπαϊκές χώρες και στις ΗΠΑ αυτά τα πειράματα «οπλοποίησης» είναι παράνομα]. Μερικοί από τους παρευρισκόμενους «έπεσαν στο πάτωμα» [από την έκπληξη], είπε ένας αξιωματούχος εξοικειωμένος με τη διαδικασία. Το ότι κάποιος στην κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μπορούσε «να προβάλει ένα επιχείρημα που είναι τόσο καθαρά ενάντια στη διαφάνεια, ενόψει της καταστροφής που εξελίσσεται, ήταν … συγκλονιστικό και ενοχλητικό …

… Καθώς η ομάδα διερεύνησε το σενάριο διαρροής εργαστηρίου [του κινεζικού], μεταξύ άλλων δυνατοτήτων, τα μέλη της δέχτηκαν επανειλημμένα προτροπές να μην ανοίξουν ένα ‘κουτί της Πανδώρας’, δήλωσαν τέσσερις πρώην αξιωματούχοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που έδωσαν συνέντευξη στο Vanity Fair. Οι προτροπές ‘μύριζαν συγκάλυψη’, είπε ο Thomas DiNanno, ‘και δεν επρόκειτο να είμαι μέρος αυτού’. Ο αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Thomas DiNanno έγραψε ένα σημείωμα με το οποίο προειδοποιούσε ότι το προσωπικό του Γραφείου του ‘προειδοποιήθηκε… να μην συνεχίσει έρευνα για την προέλευση του COVID-19’, διότι ‘θα ανοίξει ένα κουτί σκουληκιών’ εάν συνεχιστεί’.

Το πρώτο πράγμα που αποκαλύπτεται είναι ότι οι Τσιόδρας, Μαγιορκίνης, Παναγιωτακόπουλος, Σουρβίνος κλπ ήταν, από μήνες πιο πριν, στην ίδια γραμμή παρακρατικών-παρακυβερνητικών μεθοδεύσεων συγκάλυψης της αλήθειας για την πραγματική φύση του κορωνοϊού και πότε έγινε η διαρροή (μήνες πριν τον Δεκέμβριο 2019) από τα πειράματα οπλοποίησης του ιού με αμερικανική χρηματοδότηση. Δύο παρακρατικές ομάδες, μία αμερικανική και μία κινεζική έκαναν παράνομα βιολογικά-γενετικά πειράματα σε κινεζικό έδαφος και έθεσαν μεγάλο τμήμα των κυβερνήσεων στις ΗΠΑ και Κίνα κάτω από τον έλεγχό τους , μπλέκοντάς τους σε συγκαλυμμένη επιχείρηση καταστολής της αλήθειας. Και μέσα σε αυτό έβαλαν στην Ελλάδα το Μητσοτακέικο και «ειδικούς».

Η εμπλοκή που περιγράψαμε εξηγεί αυτό που αποτελούσε αίνιγμα για τον κ. Τσιόδρα όταν στις 24 Φεβρουαρίου 2020 μίλησε για «χαμένο χρόνο σε ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας, οι οποίες είναι αναποτελεσματικές [sic], δεν προσφέρουν στο screening του πληθυσμού και μάλιστα, σε ποσοστό πάνω από 90% των περιπτώσεων μέχρι τώρα, στην Ευρώπη και τον κόσμο δεν έχουν ανιχνεύσει τις περιπτώσεις της νόσου» (https://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/6709-dhlwsh-kathhghth-swthrh-tsiodra-meta-th-synedriash-ths-epitrophs-empeirognwmonwn-kai-eidikwn-loimwksiologwn-gia-to-neo-koronoio). Όλοι είχαν μείνει και εξακολουθούν να μένουν με την απορία πώς του ήρθε, και όλων των άλλων “ειδικών”, να μην πραγματοποιήσουν τεστ στα σημεία εισόδου της χώρας από το εξωτερικό αλλά και στον γενικό πληθυσμό δειγματοληπτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απάντηση φυσικά τώρα μπορεί να δοθεί διότι αν γίνονταν τεστ σε αεροδρόμια, λιμάνια κλπ και στον γενικό πληθυσμό που ήδη υπήρχε στην Ελλάδα, θα βλέπαμε ότι ο νέος ιός θα υπήρχε σε πολλούς περισσότερους (είτε ταξιδιώτες, είτε Έλληνες κατοίκους) και θα αποδεικνυόταν ότι δεν ξεκίνησε τον Δεκέμβριο, αλλά πιο πριν (με την διαρροή από το εργαστήριο) με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί γρηγορότερα και με μεγαλύτερη βεβαιότητα η παράνομη δράση των προαναφερθέντων αμερικανοκινεζικών παρακρατικών ομάδων, τους οποίους οι κ.κ. Τσιόδρας, Μαγιορκίνης και οι υπόλοιποι προσπάθησαν να καλύψουν. Ο τρόπος με τον οποίο σταμάτησε η κυβέρνηση τη διεξαγωγή των τεστ αποκαλύφθηκε από το πρώην μέλος (Δρ. Ζακυνθινός) που παραιτήθηκε από τις επιτροπές αυτές καταγγέλλοντας ότι οι επιστήμονες είχαν ζητήσει να γίνουν ένα εκατομμύριο τεστ, αλλά από την κυβέρνηση τούς είπαν ότι έχουν υλικά και δυνατότητες μόνο για μέχρι 2000!!! Με αυτό τον τρόπο χάθηκε η δυνατότητα να έχουμε σωστή και πλήρως επιστημονική εικόνα στο πιο κρίσιμο σημείο της διάδοσης του ιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.