ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία του Π.Εμφιετζόγλου για την ΜΗΧΑΝΙΚΗ: «Δεν θα την αφήσω να πτωχεύσει»

«Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και η εταιρεία του Μηχανική Α.Ε. έχει τακτοποιήσει τις οφειλές προς τους ιδιώτες προμηθευτές», αναφέρουν

Εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία του Π.Εμφιετζόγλου για την ΜΗΧΑΝΙΚΗ: «Δεν θα την αφήσω να πτωχεύσει»

«Κυρίες, κύριοι,

Αντί να επανορθώσετε ευθέως το ψευδές και παραπλανητικό δημοσίευμά σας της 24ης Μαρτίου, συνεχίζετε την παραπληροφόρηση γράφοντας ότι «περιμένουμε δήθεν να πτωχεύσουμε στις 10 Μαϊου» και ότι δεν απαντάμε για τα χρέη στις τράπεζες που οδηγούν στις κατασχέσεις ακινήτων του κ. Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και της Μηχανικής. Δυστυχώς μάλλον δεν κατανοείτε την από 24.03.2023 δήλωσή μας, η οποία είναι απόλυτα σαφής για όλους τους αναγνώστες σας, αντίθετα συνεχίζετε το κακόπιστο και κακόβουλο δημοσίευμά σας, λέγοντας ότι δήθεν δεν απαντάμε για τους ματαιωμένους πλειστηριασμούς των ακινήτων του κ. Πρόδρομου Εμφιετζόγλου που έγιναν το 2011 και το 2014 (!!!) όπως αναφέρετε.

Η λάσπη με την οποία προσπαθείτε να αμαυρώσετε την προσωπικότητα του κ. Εμφιετζόγλου δείχνει μόνο την απόγνωση και την αμηχανία στην οποία έχουν περιέλθει οι πολιτικοί και επαγγελματικοί του αντίπαλοι, ως εκ της κίνησής του να δημιουργήσει έναν πατριωτικό πολιτικό φορέα.

Αυτά τα δημοσιεύματα, όπως και το συγκεκριμένο, επιβεβαιώνουν στο αναγνωστικό σας κοινό την απελπισία και την ένδεια επιχειρημάτων των αντιπάλων του κ. Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Αναμένοντας πλέον να ανασκευάσετε άμεσα ολόκληρο το υποτιθέμενο διορθωτικό άρθρο σας, το οποίο βρίθει εμπάθειας και ανακριβειών, σας καλούμε να αποκαταστήσετε και δημοσιεύσετε την μόνη αλήθεια η οποία είναι η εξής:

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και η εταιρεία του Μηχανική Α.Ε. έχει τακτοποιήσει τις οφειλές προς τους ιδιώτες προμηθευτές και ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα αφήσει την εταιρεία του να πτωχεύσει. Οι περισσότερες οφειλές του -τόσο προσωπικές όσο και της εταιρείας- στις τράπεζες, βρίσκονται σε ρύθμιση, οι δε πλειστηριασμοί με τους οποίους έχει έρθει κατά καιρούς αντιμέτωπος, αντιμετωπίζονται δικαστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πληρεξούσια δικηγόρος του κ. Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και της Μηχανικής Α.Ε.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.