ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι «Γαλάζιοι» οργανώνονται ανά περιφέρεια

Κοινωνική και γεωγραφική κατανομή σε 7+1 μείζονες Περιφέρειες 

Οι «Γαλάζιοι» οργανώνονται ανά περιφέρεια

Συνεδρίασε διαδικτυακά, όπως θα κάνει κάθε εβδομάδα πλέον, το απόγευμα της Τρίτης 07/06/22 η ομάδα εργασίας των Γαλάζιων με θέματα οργανωτικά και πολιτικά.

Προτεραιότητα μέχρι τη 2η οργανωτική διάσκεψη της 27ης Ιουνίου είναι η προσωρινή κατανομή αρμοδιοτήτων και ρόλων μεταξύ των μελών της, με σκοπό να ανταποκριθούν οι Γαλάζιοι στα διογκούμενα αιτήματα της κοινωνίας και την ανάγκη για μία σοβαρή και συγκροτημένη εναλλακτική έκφραση πολιτικής αλλαγής στις επερχόμενες εκλογές.

Σε αυτή την πρώτη φάση της λειτουργίας τους, οι Γαλάζιοι οργανώνονται με βάση 7 + 1 άξονες.

Σε ότι κάνουν συμφώνησαν να προτάσσουν τις Νέες και τους Νέους και να κλείνουν πάντα με κοινωνικές αναφορές.

Βάση του Σχεδιασμού Δράσης, η Ελλάδα χωρίστηκε σε 5 μεγάλες περιφέρειες και δόθηκε ξεχωριστή έμφαση στους απόδημους και τις χώρες όπου υπάρχει ελληνικό στοιχείο.

Οι πυλώνες αυτοί θα διερευνώνται μέρα με τη μέρα, καθώς το Γαλάζιο Οργανόγραμμα είναι δυναμικό.

Στόχος είναι ως το Ιδρυτικό Συνέδριο του Σεπτέμβρη η στελεχιακή δομή να έχει 300ους ετοιμοπόλεμους Γαλάζιους σε όλη την Ελλάδα.

Οργάνωση: Κοινωνική και γεωγραφική κατανομή σε 7+1 μείζονες Περιφέρειες 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1. Νέοι και Νέες – Καρανικολάου Εβίτα
2. Απόδημοι, Ευρώπη, ΗΠΑ – Τσιτουρίδης Σάββας
3. Βόρειος Ελλάδα – Βασιλειάδης Νίκος
4. Κεντρική Ελλάδα – Γιαννόπουλος Αθανάσιος
5. Δυτική Ελλάδα – Νικολόπουλος Νίκος
6. Νησιώτικη Ελλάδα – Καραχάλιος Νίκος
7. «Κοινωνική Ελλάδα»- Πιτσιάβα Εύη, Σαγιέντ Αχμάντ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.