ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αναβάλλεται το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σ.Κασσελάκης το μεταθέτει για την άνοιξη – Όλα αλλάζουν στο κόμμα

«Καθαρίζει» τα ακροαριστερά «απομεινάρια» της εποχής του 3,5%

Αναβάλλεται το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σ.Κασσελάκης το μεταθέτει για την άνοιξη – Όλα αλλάζουν στο κόμμα

Αναβάλλεται σύμφωνα με πληροφορίες του pronews.gr το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και από το Νοέμβριο μετατίθεται για τον Μάρτιο πριν το Πάσχα.

Κάτι απόλυτα λογικό με δεδομένο ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αποτελεί μία εντελώς νέα κατάσταση και πριν τη διεξαγωγή του συνεδρίου, θα πρέπει να έχει «μπολιάσει» με την πολιτική του «φιλοσοφία» το κόμμα και να έχει υπάρξει μία νέα πολιτική πλατφόρμα, επάνω στην οποία θα κινηθεί το συνέδριο, κάτι που χρειάζεται χρόνο για να γίνει.

Σε ό,τι αφορά την εσωτερική αντιπολίτευση, δηλαδή την παράταξη Αχτσιογλου-Τσακαλώτου-Φίλη κ.λ.π., αυτοί δηλώνουν ότι «δεν επιθυμούν να εμπλακούν σε οποιοδήποτε σημείο με τα οργανωτικά του κόμματος επί ηγεσίας Κασσελάκη» κάτι που τόνισε και η Έφη Αχτσιόγλου στην σημερινή συνάντηση της με τον Σ.Κασσελάκη στην Βουλή.

Όμως ο Σ.Κασσελάκης προειδοποιεί ότι η αμφισβήτηση του δεν θα γίνει ανεκτή καθώς προσβάλει την πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου  Δώρα Αντωνίου κάνοντας έμμεση αναφορά στις νέες δηλώσεις του πρώην υπουργού Νίκου Φίλη, που αποτελεί ένα από τα «απομεινάρια» του ΣΥΡΙΖΑ της εποχής του 3,5%, δήλωσε ότι «αντί να απαντώ και να τοποθετούμαι για όσα διαπράττει η κυβέρνηση πρέπει να ασχολούμαι με δηλώσεις κάποιων κομματικών στελεχών κατά του Σ.Κασσελάκη, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Οι δύο πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί ο Σ.Κασσελάκης είναι ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ε.Αποστολάκης και ο βουλευτής Χανίων Π.Πολάκης ενώ την αμέριστη στήριξη θα έχει και από τον παραμένοντα πρόεδρο στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση μέχρι να γίνει το συνέδριο την ερχόμενη άνοιξη όλα θα έχουν αλλάξει στον ΣΥΡΙΖΑ και η νέα του μορφή θα μοιάζει περισσότερο με κεντρώο κόμμα και στόχος είναι πλέον η επιστροφή στην εξουσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.