ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα σενάρια για την μη παρουσία του Π.Καμμένου στο υπουργικό συμβούλιο

Τα σενάρια για την μη παρουσία του Π.Καμμένου στο υπουργικό συμβούλιο

Νέα σενάρια, για τις σχέσεις μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και την σταθερότητα της κυβέρνησης ξεπηδούν στη δημοσιότητα από την επιλογή του Πάνου Καμμένου να απουσιάσει από το κρίσιμο υπουργικό συμβούλιο, αν και βρισκόταν ελάχιστα μέτρα από την αίθουσα που συνεδρίασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τους υπόλοιπους αρχηγούς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος επέλεξε να παραμείνει στο γραφεία του κόμματός του, που βρίσκονται στον πρώτο όροφο του Κοινοβουλίου, επικαλούμενος κρίσιμες τηλεφωνικές συνομιλίες επι στρατιωτικών θεμάτων.

Η αίθουσα που παραδοσιακά διεξάγονται τα υπουργικά συμβούλια βρίσκεται επίσης στον πρώτο όροφο του Μεγάρου και μόλις σε μία ευθεία περίπου 20 μέτρων μακριά από τα γραφεία των ΑΝΕΛ.

Στη συνέχεια, δε, και ενώ το υπουργικό βρισκόταν σε εξέλιξη, ο κ. Καμμένος αποχώρησε από το Κοινοβούλιο, προκειμένου να παραστεί στην αποφοίτηση της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απέφυγε να σχολιάσει αν με τη στάση του αυτή «καλλιεργεί» τα σενάρια περί ζητήματος αστάθειας στον κυβερνητικό συνασπισμό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι σενάρια των δημοσιογράφων και δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι είχε επείγουσες τηλεφωνικές επικοινωνίες και συναντήσεις.

Επίσης, πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για την απουσία του κυβερνητικού εταίρου του, αλλοίμονο και αν δεν ήταν δηλαδή, καθώς οι δυο τους είχαν μιλήσει πριν την έναρξη του υπουργικού.

Πάντως, η απουσία του αρχηγού των ΑΝΕΛ έρχεται λίγες ώρες μετά την συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, όπου ο κ. Καμμένος επανέλαβε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Μάλλον από τούδε και στο εξής ο Π.καμμένος θα εμφανίζεται όλο και σπανιότερα στις συνεδριάσεις του υπουργικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.