ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ: «Ο Μητσοτάκης ψάχνει εναγωνίως τρόπο για να ρίξει την κυβέρνηση»

Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ:  «Ο Μητσοτάκης ψάχνει εναγωνίως τρόπο για να ρίξει την κυβέρνηση»

Στην χθεσινή επίμαχη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου «Θα έχουμε πλειοψηφία και χωρίς τους ΑΝΕΛ», που σίγουρα ενίσχυσε την εσωτερική αναταραχή, κλήθηκε να απαντήσει σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, ο οποίος έχει δηλώσει ότι «υπάρχει μια προοπτική όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών εκεί είναι άρση εμπιστοσύνης. Εκεί δεν προσερχόμαστε».

Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης, είπε πως όταν δεν υπάρχει γεγονός, τότε δεν μπορεί κανείς να έχει ξεκάθαρη τοποθέτηση, σημειώνοντας ότι τη δεδομένη στιγμή οφείλουμε να εστιάσουμε στο «σπουδαίο κυβερνητικό έργο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια». «Το θέμα είναι, τι έχει παραχθεί εις όφελος του ελληνικού λαού μέχρι σήμερα, αυτό μετράει και αυτό πρέπει να μας απασχολεί».

Στην ερώτηση «Μπορεί να βρει ο ΣΥΡΙΖΑ εναλλακτική πλειοψηφία για να φύγουν οι ΑΝΕΛ», απάντησε: «Δεν πρέπει να βιαζόμαστε για να κάνουμε μια δίκη προθέσεων. Κακώς εμπλέκεται το όνομα της εξαιρετικής και επιτυχημένης υπουργού Τουρισμού, Ελενας Κουντουρά. Δεν έχει δώσει λαβή για τέτοιους σχολιασμούς. Το Μακεδονοκλάστες πήγαινε για μη εκλεγμένους βουλευτές. Τώρα, ο Παπαχριστόπουλος έχει εκφράσει ξεκάθαρα τη θέση του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα εξαπέλυσε επίθεση προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας πως η στάση του είναι υποκριτική, καθώς στο παρελθόν ήταν υπερ της σύνθετης ονομασίας, ενώ τόνισε πως ο μόνος στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να ρίξει την κυβέρνηση. «Ο Μητσοτάκης ψάχνει εναγωνίως τρόπο για να ρίξει την κυβέρνηση», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.