ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Προδόθηκε η συμπαιγνία Α.Τσίπρα-Π.Καμμένου: Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα είναι και αντιπολίτευση και… συμπολίτευση!

Προδόθηκε η συμπαιγνία Α.Τσίπρα-Π.Καμμένου: Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα είναι και αντιπολίτευση και… συμπολίτευση!

«Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος»! Γίνεται;

Στην ελληνική Βουλή και προκειμένου να μην χάσει το προνόμιο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ και να εξακολουθήσουν να ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό με την παρουσία τους, φαίνεται ότι γίνεται.

Από σήμερα οι Κώστας Ζουράρις και Θανάσης Παπαχριστόπουλος «ανήκουν» σε … δύο κοινοβουλευτικές ομάδες, βασικά ανήκουν τυπικά στους ΑΝΕΛ που υποτίθεται ότι είναι αντιπολίτευση, αλλά στηρίζουν τηνσυμπολίτευση, δηλαδή την κυβέρνηση!

Δικαιώνοντας αυτούς που ισχυρίζονται ότι «Η αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση είναι κόλπο και κατόπιν συνεννόησης με τον Τσίπρα, προκειμένου να γίνει προσπάθεια να διασωθεί εκλογικά ο Π.Καμμένος, χωρίς να διαταραχθεί η κυβερνητική πλειοψηφία που συνιστούσαν τα δύο κόμματα».

Αρα; Αρα κόλπο και στημένη ψήφος, ήταν οι κραυγές Π.Καμμένου κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας!

Τυπικά τα δύο κοινοβουλευτικά «ρετάλια» παραμένουν στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, διατηρώντας τον αριθμό «πέντε», ουσιαστικά με τις επιστολές τους στη Βουλή, με τις οποίες ζητούν να προμετρώνται οι ψήφοι τους σ’ αυτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας στα νομοσχέδια που θα φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση, μετασχηματίζει σε κυβερνητική πλειοψηφία την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσαν στον Αλέξη Τσίπρα.

Τον μόνο αστερίσκο βάζει ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος δεν ψηφίζει τη συνθήκη προσχώρησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Ο Πάνος Καμμένος, τυπικά μένει με τους Κώστα Κατσίκη και Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, αλλά ουσιαστικά δεν θα χάσει το προνόμιό του ως αρχηγός κόμματος στην Βουλή.

Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα; Λεπτομέρειες στην «δημοκρατία της τιποτολογίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πολιτικά «ημιθανείς» ΑΝΕΛ απλά θα συνεχίσουν να ενοχλούν μιντιακά τον ελληνικό λαό μέχρι τις εκλογές και το φυσικό, πολιτικό τους, τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.