Άτακτη κυβερνητική υποχώρηση: «Σβήνουν» τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών!

Ετοιμάζονται και για επαναφορά των ανεμβολίαστων υγειονομικών

Άτακτη κυβερνητική υποχώρηση: «Σβήνουν» τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών!

H κυβέρνηση υποχωρεί ατάκτως ενόψει εκλογών και σβήνει τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.

Παράλληλα ετοιμάζεται να επαναφέρει πίσω και τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Όπως ανακοίνωσε ο ίιδος ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης τα πρόστιμα τα οποία είχαν επιβληθεί στους άνω των εξήντα ετών που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν παρά την τρομοκρατία της κυβέρνησης, θα σβηστούν.

Στην συζήτηση μπήκαν και οι πάνω από 6.000 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί που έχουν τεθεί σε αναστολή, όπου όπως τόνισε ο Θ.Πλεύρης θα εξεταστεί να επαναφερθούν.

Δεν είπε βέβαια τι θα γίνει με τα πρόστιμα τα οποία έχουν πληρωθεί. Θα επιστρέψει πίσω στους ανθρώπους αυτούς τα χρήματά τους;

Όσο για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς η κυβέρνηση δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να τους επαναφέρει στις εργασίες τους και αυτός είναι και ο λόγος που προχθές η Ματίνα Παγώνη εμφανίστηκε ως «λαγός» για να υποστηρίξει την επαναφορά τους διότι οι άνθρωποι αυτοί είναι απαραίτητοι στο ΕΣΥ.

Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.