Μαζική στήριξη από όλες τις πολιτικές παρατάξεις στην υποψηφιότητα του Τάσου Γκουριώτη για τον Δήμο Γλυφάδας

Μαζική στήριξη από όλες τις πολιτικές παρατάξεις στην υποψηφιότητα του Τάσου Γκουριώτη για τον Δήμο Γλυφάδας

«Κύμα» στήριξης της υποψηφιότητας του διευθυντή του pronews.gr, Τάσου Γκουριώτη, για την δημαρχία του δήμου Γλυφάδας, εκδηλώθηκε λίγο μετά την ανακοίνωση του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά»: Πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, δήλωσαν την στήριξή τους στην υποψηφιότητα του με σχετικές ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα στήριξη στην υποψηφιότητα του Τάσου Γκουριώτη και τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα Μπροστά», εξέφρασαν με δηλώσεις τους οι: Δημήτρης Καμμένος (βουλευτής Β’ Πειραιώς – τ. Αντιπρόεδρος Βουλής – Πρόεδρος κόμματος “Δύναμη Ελληνισμού”), Νίκος Νικολόπουλος (τ. Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, βουλευτής Αχαΐας – Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος – Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων), Φραγκούλης Φράγκος (τ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας – Στρατηγός ε.α. – Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού), Δημήτρης Ελευσινιώτης, (τ. Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας – Ναύαρχος ε.α. – επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας), Φαήλος Κρανιδιώτης, (Πρόεδρος «Νέας Δεξιάς» – Υπ. Βουλευτής Β’ Πειραιά – Δικηγόρος), Παναγιώτης Μπαλτάκος, (τ. Γενικός Γραμματέας Κυβερνήσεως – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ. – Δικηγόρος), Διονύσης Χιόνης, (Καθηγητής Οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης), Σωτήρης Γεωργακόπουλος, (τ. Αρχηγός της Eλληνικής Πυροσβεστικής – Στρατηγός ε.α.).

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Δημήτρης Καμμένος

(Βουλευτής Β’ Πειραιώς – τ. Αντιπρόεδρος Βουλής – Πρόεδρος κόμματος “Δύναμη Ελληνισμού”)

«Η υποψηφιότητα του Τάσου Γκουριώτη για τον δήμο της Γλυφάδας πληροί όλες τις προϋποθέσεις που πρέπει να συγκεντρώνει όχι, απλά μία υποψηφιότητα για την ανάληψη της δημοτικής αρχής σε ένα τόσο σημαντικό δήμο, αλλά και την ανάγκη να γίνει πράξη το όραμα για μια ουσιαστική οικονομική ανάπτυξη της πόλης.

Γνωρίζει σε βάθος τις ανάγκες της Γλυφάδας, ειδικά στο τομέα της ασφάλειας και της οικονομικής ανάπτυξης και πώς αυτές οι ανάγκες θα γίνουν πράξη. Είναι άνθρωπος της αγοράς, ξεκίνησε από το μηδέν και δημιούργησε μια ισχυρή εκδοτική επιχείρηση. Η “Δύναμη Ελληνισμού” κι εγώ προσωπικά, στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα και την δημοτική παράταξη “Η Γλυφάδα Μπροστά”, διότι οι πολίτες της Γλυφάδας αξίζουν την καλύτερη διοίκηση στον δήμο και αυτό προσφέρει η υποψηφιότητα του Τάσου Γκουριώτη».

Νίκος Νικολόπουλος

(τ. Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, βουλευτής Αχαΐας – Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος – Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων)

«Η Γλυφάδα στις δημοτικές εκλογές της 26η Μαΐου έχει την ευκαιρία να αναδείξει στην δημοτική αρχή τον Τάσο Γκουριώτη, έναν άνθρωπο που μπορεί να δώσει απαντήσεις στις μεγάλες προσκλήσεις που αντιμετωπίζει η πόλη στους τομείς της ασφάλειας των κατοίκων της και της οικονομικής ανάπτυξης. Μια πόλη που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στο τομέα της εγκληματικότητας και όχι μόνο.

Ο Τάσος Γκουριώτης και ο συνδυασμός “H Γλυφάδα Μπροστά” μπορούν να αλλάξουν την Γλυφάδα και να την κάνουν μια πόλη ασφαλή με ουσιαστική οικονομική ανάπτυξη και πλήρως ενταγμένη στον σχεδιασμό της ανάπλασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού».

Φραγκούλης Φράγκος

(τ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας – Στρατηγός ε.α. – Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού)

«Ο συνδυασμός “H Γλυφάδα Μπροστά”, με επικεφαλής τον Τάσο Γκουριώτη, δίνει απαντήσεις σε αυτό που χρειάζεται η πόλη: Νέους, άφθαρτους ανθρώπους στην διοίκησή της, με όραμα, σχεδιασμό και την δυνατότητα να κάνουν πράξη αυτό το σχεδιασμό.

Η συνεργασία μου μαζί του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μου δίνει την δυνατότητα να γνωρίζω ότι με τον Τάσο Γκουριώτη επικεφαλής της δημοτικής αρχής, προβλήματα όπως αυτό της εγκληματικότητας που ταλανίζει την πόλη, μπορούν να λυθούν, καθώς οι δήμοι πλέον έχουν ουσιαστικά εργαλεία στα χέρια τους για την παροχή ασφάλειας στους πολίτες. Η αποτελεσματικότητα και η ταχύτητα στην επίλυση των προβλημάτων είναι το κύριο χαρακτηριστικό στην υποψηφιότητα του Τάσου».

Δημήτριος Ελευσινιώτης

(τ. Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, ναύαρχος ε.α., τ. Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Σαλαμίνας)

«Οι δήμοι χρειάζονται στην ηγεσία τους ανθρώπους με διοικητική πείρα, ταχύτητα στην λήψη αποφάσεων και δυνατότητα επίλυσης των περίπλοκων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σε μία εποχή υποχρηματοδότησης και εγκατάλειψης των υποδομών των δήμων από την κεντρική διοίκηση. Τέτοιος άνθρωπος είναι ο υποψήφιος για τον Δήμο Γλυφάδας, εκδότης-δημοσιογράφος, Τάσος Γκουριώτης.

Θεωρώ ευτύχημα ότι ένας τόσο επιτυχημένος επαγγελματίας αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, καθώς γνωρίζει σε βάθος και μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά όλο το φάσμα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Γλυφάδα: Την εγκληματικότητα που ταλανίζει την πόλη, στο επίπεδο που αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί από έναν Δήμο και αυτό πλέον είναι υψηλό, στη δημιουργία και την συντήρηση των υποδομών του Δήμου και στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Η υπερψήφιση του Τάσου Γκουριώτη και του συνδυασμού “Η Γλυφάδα Μπροστά” αποτελεί μια επιλογή – μονόδρομο για τους δημότες της Γλυφάδας, οι οποίοι θέλουν να δουν την πόλη τους αντάξια των προσδοκιών τους».

Φαήλος Κρανιδιώτης

(Πρόεδρος «Νέας Δεξιάς» – Υπ. Βουλευτής Β’ Πειραιά – Δικηγόρος)

«Σε έναν δήμο που υποφέρει από την εγκληματικότητα και την ανομία και που οι δημότες του έχουν βιώσει τι σημαίνει βαριά παραβατικότητα, η υποψηφιότητα του Τάσου Γκουριώτη για τον δήμο αποτελεί από μόνη της μία πρόσκληση, ένα κάλεσμα στους πολίτες της Γλυφάδας για να δώσουν σε στον πλέον ικανό την δυνατότητα να λύσει με αποφασιστικότητα το πρόβλημα.

Η θητεία του ως υπεύθυνου διαχείρισης κρίσεων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και το άριστο αποτέλεσμα σε μια τέτοια κολοσσιαία διοργάνωση, δείχνουν το τι μπορεί να κάνει για την ασφάλεια της Γλυφάδας. Και όχι μόνο: Οι κρίσιμοι τομείς της καθαριότητας, της δημιουργίας νέων χώρων στάθμευσης, χωρίς να επιβαρύνονται οικονομικά οι πολίτες, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και η δημιουργία νέων παιδικών σταθμών, είναι προκλήσεις στις οποίες ο Τάσος Γκουριώτης μπορεί να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις».

Παναγιώτης Μπαλτάκος

(τ. Γεν. Γραμματέας Κυβερνήσεως – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ. – Δικηγόρος)

«Η υποψηφιότητα του Τάσου Γκουριώτη και του συνδυασμού “H Γλυφάδα Μπροστά” απαντούν στα, πλέον, κρίσιμα προβλήματα του δήμου Γλυφάδας, που έχει ταλαιπωρηθεί τόσο από οικονομικά σκάνδαλα και την κακοδιαχείριση, όσο και από την εγκληματικότητα που πλήττει τους πολίτες της. Ο Τάσος Γκουριώτης γνωρίζει σε βάθος πώς να ανταποκριθεί στις προκλήσεις ασφάλειας και ανάπτυξης που αντιμετωπίζει ο δήμος.

Είναι ευτύχημα όταν επιτυχημένοι επαγγελματίες, όπως ο Τάσος Γκουριώτης, αποφασίζουν να ασχοληθούν με τα κοινά και να προσφέρουν στην πόλη τους. Η υπερψήφιση της υποψηφιότητάς του αποτελεί μονόδρομο για τους πολίτες της Γλυφάδας που θέλουν να δουν την πόλη τους «καθαρή», από κάθε άποψη και τον δήμο να λειτουργεί με ευνομία».

Διονύσης Χιόνης

(Καθηγητής Οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης)

«Ο Τάσος Γκουριώτης ενσαρκώνει τις ανάγκες της εποχής μας σε ότι αφορά την ύπαρξη ανθρώπων στην ηγεσία των δήμων που να δίνουν άμεσα λύσεις στα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ειδικά στην Γλυφάδα, η οποία θα μπορούσε να είχε αποτελέσει την ατμομηχανή οικονομικής ανάπτυξης ολόκληρης της Αττικής, καθώς συγκεντρώνει μοναδικά πλεονεκτήματα τα οποία δυστυχώς οι μέχρι σήμερα ηγεσίες του δήμου δεν έχουν αξιοποιήσει προς όφελος των κατοίκων της πόλης.

Αντ’ αυτού, βλέπουμε υψηλή εγκληματικότητα, στον δήμο, πολλές καταγγελίες για οικονομικά σκάνδαλα και μηδενική προσπάθεια προς την κατεύθυνση δημιουργίας υποδομών, όπως χώρων στάθμευσης, την ανάπλασης του παραλιακού μετώπου κλπ. Πιστεύω ότι η δημοτική παράταξη “H Γλυφάδα Μπροστά” και προσωπικά ο Τάσος Γκουριώτης, αποτελούν εχέγγυο για έναν δήμο-πρότυπο που να προσφέρει στους πολίτες του όλα αυτά που χρειάζονται».

Σωτήρης Γεωργακόπουλος

(Στρατηγός ε.α – τ. Αρχηγός της ελληνικής Πυροσβεστικής)

«Σπάνια είναι υποψήφιοι για δήμαρχοι άνθρωποι, οι οποίοι διαθέτουν τόσο ευρεία γνώση αλλά και έχουν πρακτικά εφαρμόσει τις αρχές της Πολιτικής Προστασίας, όπως ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα Μπροστά”, Τάσος Γκουριώτης.

Η συνεργασία μαζί του κατά της διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ήταν υποδειγματική και μου έδειξε έναν άνθρωπο, ο οποίος αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά όλα τα έκτακτα προβλήματα που παρουσιάζονται. Ο Δήμος Γλυφάδας έχει συγκεκριμένες και ιδιαίτερα μεγάλες ανάγκες στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας και της ανάπτυξης του δικτύου έγκαιρης προειδοποίησης αλλά και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών. Ο Τάσος Γκουριώτης αποτελεί εγγύηση ότι τα παραπάνω θα οργανωθούν και θα λειτουργήσουν αποτελεσματικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.