ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκδήλωση «τρολ» από τον Κ.Μητσοτάκη; Βράβευσε υγειονομικούς λόγω Covid – Ξέχασε πόσους είχε βγάλει σε διαθεσιμότητα

Υποσχέσεις για καλύτερο ΕΣΥ αν... επανεκλεγεί - Απών ο Σωτήρης Τσιόδρας από τη βράβευσή του

Εκδήλωση «τρολ» από τον Κ.Μητσοτάκη; Βράβευσε υγειονομικούς λόγω Covid – Ξέχασε πόσους είχε βγάλει σε διαθεσιμότητα

Σε εκδήλωση για τη βράβευση υγειονομικών του Εθνικού Συστήματος Υγείας η οποία πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος υπογράμμισε ότι στην διάρκεια της πανδημίας οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ έκαναν υπέρβαση ψυχής.

Μάλλον ήθελε να τους τρολάρει καθώς ξέχασε τους χιλιάδες που είχε θέσει σε διαθεσιμότητα και επέστρεψαν λόγω δικαστικών αποφάσεων και όχι δικής του πολιτικής.

«Αυτή η εκδήλωση είναι το ελάχιστο ευχαριστώ για όσα έχετε προσφέρει», τόνισε.

«Όμοια κρίση δεν είχαμε ξανασυναντήσει στο παρελθόν, και κανένα σύστημα Υγείας στον κόσμο δεν ήταν έτοιμο. Πετύχαμε, όμως, το καλύτερο δυνατόν και πάντα θα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός κατέληξε απευθυνόμενος στους Υγειονομικούς: «Μαζί καταφέραμε και πετύχαμε κάτι εξαιρετικό, όπως κι αν μετρήσει κανείς την απόδοση μας στην πανδημία. Πρέπει να λάβει υπόψη του ότι το ΕΣΥ έβγαινε από μια κρίση υποχρηματοδότησης. Εμείς δεν θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει εάν δεν υπήρχε η προσπάθεια από τους εργαζόμενους της Υγείας όσους πόρους κι αν είχαμε. Εσείς κάνατε τη διαφορά».

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι θα είναι κεντρική προτεραιότητα της ΝΔ η Υγεία για τη νέα τετραετία “εάν μας εμπιστευτούν οι πολίτες στις εκλογές” και παρέπεμψε στο προσεχές διάστημα για αναλυτικότερες προγραμματικές εξαγγελίες για την υγεία που θα υλοποιηθούν στον νέο κυβερνητικό κύκλο.

Βράβευσαν επίσης τον Σωτήρη Τσιόδρα, ωστόσο, ο ίδιος, δεν ήταν εκεί καθώς ταλαιπωρείται ακόμη από ένα διπλό χειρουργείο που έκανε, στο πόδι και το χέρι, πριν από περίπου 3 μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένας άνθρωπος που μπήκε στη ζωή μας στην περίοδο της πανδημίας δεν ήταν άλλος από τον κ. Σωτήρη Τσιόδρα, τον πρόεδρο της επιτροπής εμπειρογνωμόνων», αναφέρθηκε στην εκδήλωση. «Δεν θα είναι μαζί μας όμως απόψε», όπως αναφέρθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.