ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γεωργία Μπιτάκου στην ιταλική τηλεόραση: «Δεν υπάρχει πλέον Δημοκρατία στην Ελλάδα» (φώτο-βίντεο)

Γεωργία Μπιτάκου στην ιταλική τηλεόραση: «Δεν υπάρχει πλέον Δημοκρατία στην Ελλάδα» (φώτο-βίντεο)

Συνέντευξη στο μεγαλύτερο ιταλικό ειδησεογραφικό δίκτυο Sky παραχώρησε η νομικός-δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου!

Ο Ιταλός διευθυντής του τομέα ενημέρωσης του Sky TG24 ξεκίνησε από την επικεφαλής της πατριωτικής κίνησης ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ το ρεπορτάζ του στην πατρίδα μας αναφορικά με την περίοδο των Ευρωεκλογών.

Η Γ.Μπιτάκου εστίασε στην εκτροπή δημοκρατικού πολιτεύματος που συντελείται και επιβεβαιώνεται από την καταστρατήγηση του Συντάγματος και τον περιορισμό των ελευθεριών και ατομικών δικαιωμάτων αλλά και την παραίτηση του Προέδρου του ΣτΕ κ.Σακελλαρίου λόγω πολιτικών παρεμβάσεων στο έργο του , στην παράδοση εθνικής κυριαρχίας της χώρας μέσα από την επιβολή αντισυνταγματικών μνημονίων που φτωχοποίησαν την πατρίδα μας και οδήγησαν στο ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου και στην γερμανική ουσιαστικά κατοχή και βεβαίως στην σύναψη της παράνομης συμφωνίας Πρεσπών που απειλεί την εδαφική μας ακεραιότητα εκχωρώντας το πιο σημαντικό κομμάτι της ιστορίας και του πολιτισμού μας!

Δεν παρέλειψε φυσικά να συγχαρεί την Ιταλική Κυβέρνηση για την πατριωτική της πολιτική αντίληψη και για το σθένος της απέναντι στις παράλογες επιταγές της διεθνούς ελίτ και αφού ερωτήθηκε σχολίασε και την πρόσφατη συνάντησή της στην Αθήνα με τον Ιταλό ηγέτη Matteo Salvini μεταφέροντας και το θαυμασμό μεγάλου ποσοστού Ελλήνων προς το πρόσωπό του.

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ μεταξύ άλλων δράσεων φροντίζει να διεθνοποιήσει τον αγώνα των Ελλήνων να καταστήσουν ελεύθερη δημοκρατική ανεξάρτητη και αξιοπρεπής την Πατρίδα μας.

Αξιοσημείωτο ενδιαφέρον είχε η τοποθέτηση του Ιταλού δημοσιογράφου που επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας για επαγγελματικούς λόγους , πως στο εξωτερικό παρουσιάζουν μέσω των ΜΜΕ μια άλλη πραγματικότητα για την Ελλάδα που υποτίθεται ότι βγήκε από την κρίση και που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα !

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.