ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εκτός εκλογών και το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου μετά από προσφυγή του Κ.Μπογδάνου!

Όλοι δουλεύουνε για τη ΝΔ

Εκτός εκλογών και το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου μετά από προσφυγή του Κ.Μπογδάνου!

Εκτός εκλογών 2023 μένει και το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, μετά από προσφυγή που είχε καταθέσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. 

Ειδικότερα, ο Κ.Μπογδάνος είχε ζητήσει να μην μπορεί να χρησιμοποιεί η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Αφροδίτη Λατινοπούλου και επικεφαλής πλέον του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» το όνομα του κόμματος της. Να σημειώσουμε ότι ο Κ.Μπογδάνος είχε καταθέσει προσφυγή και κατά του κόμματος των Θ.Τζήμερου-Φ.Κρανιδιώτη.

Η ολομέλεια του Α1 πολιτικού τμήματος του Ανώτατου Δικαστηρίου έκανε δεκτή μόνο την προσφυγή κατά του κόμματος της Αφροδίτης Λατινοπούλου «Πατρίδα» ενώ απορρίφθηκε αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά του κόμματος του συνασπισμού κομμάτων των Θάνου Τζήμερου – Φαήλου Κρανιδιώτη «ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

Οι αποφάσεις για όλες τις προσφυγές ήταν ομόφωνες. Έτσι, μετά τον συνασπισμό του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, ο οποίος «κόπηκε» από τον Άρειο Πάγο και το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, δεν θα κατεβεί στις εκλογές 2023.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι είναι μια απόφαση δίκαιη, καθώς δεν φταίει κανείς στους νεοφωστήρες της δεξιάς, παρά μόνο το μυαλό τους.

Νωρίτερα, στο «μικροσκόπιο» του Αρείου Πάγου βρέθηκαν οι αντίθετες προσφυγές που είχαν κατατεθεί από το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη και το κόμμα «Έλληνες» του Δημήτρη Μιχάκη με την κάθε πλευρά να διεκδικεί τον τίτλο «Έλληνες».

Η μια προσφυγή κατατέθηκε από το κόμμα «Έλληνες» του Δημήτρη Μιχάκη κατά του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη και ζητείται να αναγνωριστεί το δικό του κόμμα ως δικαιούχος του ονόματος «Έλληνες» και να αφαιρεθεί η ονομασία από το κόμμα που ίδρυσε ο Κασιδιάρης. Μάλιστα, ο κ. Μιχάκης ισχυρίζεται ότι έχει κατοχυρώσει τον τίτλο από το 2012.

Από την άλλη πλευρά ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριζε ότι είναι εκτός νομιμότητας οι αντίπαλοι «Έλληνες», υποστηρίζοντας ότι το κόμμα Μιχάκη, κατά παράβαση της νομοθεσίας χρησιμοποιεί ως έμβλημα τον ήλιο της Βεργίνας.

Λατινοπούλου: Η ραγδαία άνοδός μας ενόχλησε πολύ και πολλούς

Η πρώτη αντίδραση της Λατινοπούλου μετά το «κόψιμο» του κόμματός της από τις εκλογές, ήρθε μέσω ανάρτησης στο Instagram, στην οποία έδωσε ραντεβού για τις επαναληπτικές εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.