ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ελληνική Λύση: «Η κυβέρνηση στέλνει αστυνομικούς να ελέγχουν πιστοποιητικά αλλά δεν ελέγχει την εγκληματικότητα»

Ελληνική Λύση: «Η κυβέρνηση στέλνει αστυνομικούς να ελέγχουν πιστοποιητικά αλλά δεν ελέγχει την εγκληματικότητα»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της Ελληνικής Λύσης αναφορικά με τη δολοφονία υπαλλήλου καταστήματος ψιλικών από ληστή στη Θεσσαλονίκη αναφέρει:

«Άλλος ένας συμπολίτης μας δολοφονήθηκε την ώρα μάλιστα που εργαζόταν. Η Ελληνική Λύση εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση της στην οικογένεια του θύματος.

Το περιβόητο δόγμα «νόμου και τάξης» της κυβέρνησης, «εξαντλείται» στην βίαια καταστολή των ηρώων πυροσβεστών και υγειονομικών λειτουργών που εδώ και δύο χρόνια κρατούν την Ελλάδα όρθια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυβέρνηση ενεργοποίησε 8.000 αστυνομικούς για να ελέγχουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, αλλά δεν μπορεί να ελέγξει την εγκληματικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.