ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Βελόπουλος για Τέμπη: «Είναι αλήθεια ότι φορτηγά μετέφεραν χώμα από το σημείο της τραγωδίας σε ιδιωτικό χώρο;»

«Ο πρωθυπουργός αποδομείται ο ίδιος κάθε μέρα με τις πράξεις του»

Κ.Βελόπουλος για Τέμπη: «Είναι αλήθεια ότι φορτηγά μετέφεραν χώμα από το σημείο της τραγωδίας σε ιδιωτικό χώρο;»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στη Βουλή για το έγκλημα στα Τέμπη, τόνισε πως «είναι αλήθεια ότι μετέφεραν 300 τόνους χώμα από το σημείο της τραγωδίας σε ιδιωτικό χώρο;».

Κατά τη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Έγκριση Σχεδίου Σύμβασης για την Προμήθεια Αεροσκαφών τύπου «DHC-515», ο Κυριάκος Βελόπουλος παρενέβη στην υπόθεση του εγκλήματος στα Τέμπη.

Στην παρέμβασή του ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης αφού υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός «αποδομείται ο ίδιος κάθε μέρα με τις πράξεις του», απευθύνθηκε στη συνέχεια στην κυβέρνηση, ρωτώντας, ανάμεσα σε άλλα αν:

«Είναι αλήθεια ότι ιδιωτικά φορτηγά της εταιρείας “ΑΜΜΟΡΥΧΕΙΑ ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΣ” μετέφεραν 300 τόνους χώμα από το σημείο του δυστυχήματος σε ιδιωτικό χώρο της εταιρείας που μισθώνει εκσκαφείς; Το καταγγέλλουν οι συγγενείς των θυμάτων.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την θέση Κουλούρι, υπάρχει και δεύτερο σημείο που βρίσκεται υλικό, που απέσπασαν από το σημείο μηδέν και το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει εξεταστεί από ειδικούς πραγματογνώμονες και ειδικά σκυλιά!

Ένας κ.Παπαγεωργίου έδινε οδηγίες στον κ.Παντρεμένο για το πού θα πάνε τα συντρίμμια ναι ή όχι; Είναι στο γραφείο πολιτικής προστασίας ναι ή όχι; Είναι στο γραφείο του υπουργού Τριαντόπουλου ναι ή όχι;

Εδώ έχω το σημείο, το βρήκα στο google maps και το καταθέτω στα πρακτικά», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος, που κατέληξε τονίζοντας:

«Στις 9 Ιουνίου αλλάζουμε τη χώρα. Για να σωθεί η χώρα, πρέπει να αλλάξει. Και θα την αλλάξουμε εμείς. Όλοι μαζί! Οι Έλληνες!».

Νίκος Παππάς: Να απαντήσει η κυβέρνηση για τις νέες καταγγελίες

Σχολιάζοντας την αναφορά του κ. Βελόπουλου, για μεταφορά χώματος από το σημείο του εγκλήματος των Τεμπών σε ιδιωτικό χώρο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν.Παππάς ζήτησε μία απάντηση από επίσημα κυβερνητικά χείλη, «εάν ο κ. Παπαγεωργίου έδινε εντολές στον συγκεκριμένο εργολάβο, και εάν έχουν αλλοιωθεί πειστήρια και στοιχεία σε τέτοια έκταση και σε τέτοιο όγκο, λίγα εικοσιτετράωρα μετά το δυστύχημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε ο κ. Παππάς, (εξ αυτού) «επανατοποθετείται η συμπεριφορά της κυβέρνησης αυτή τη στιγμή, συνολικά. Εάν δεν το διαψεύσετε, μιλάμε για αλλού μεγέθους πρόβλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.