ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σφοδρή επίθεση του Κ.Βελόπουλου στον Κ.Μητσοτάκη: «Είσαι ψεύτης, άσχετος, πορφυρογέννητος και φιλοξενούμενος της ΝΔ»

«Κάθε φορά που ο πρωθυπουργός ανεβαίνει στο βήμα, εγώ αποχωρώ από τη Βουλή»

Σφοδρή επίθεση του Κ.Βελόπουλου στον Κ.Μητσοτάκη: «Είσαι ψεύτης, άσχετος, πορφυρογέννητος και φιλοξενούμενος της ΝΔ»

Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή «επιτέθηκε» με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τα όσα είπε νωρίτερα εναντίον του.

Ο κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε ψεύτη, επικίνδυνο, άσχετο και ψεκασμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ υποστήριξε ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να λοιδορεί την πολιτική του αξιοπρέπεια.

Ακολούθως, επεσήμανε ότι από τη στιγμή που η συζήτηση πήγε επί προσωπικού, έχει να πει πάρα πολλά.

Ο κ. Βελόπουλος ανέλυσε το πώς τοποθετούνται ανεμογεννήτριες στα βουνά, υπερθεματίζοντας ότι καίγονται δάση για να μπορούν να περάσουν τα πτερύγια των ανεμογεννητριών προς τα σημεία όπου έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθούν.

«Είπε τα άλλα κόμματα, μικροκομματίδια, ο πορφυρογέννητος που δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του και είναι φιλοξενούμενος στη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε επικριτικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το γεγονός ότι κάθε φορά που ανεβαίνει στο βήμα, εκείνος αποχωρεί από τη Βουλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.