ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Εmail gate»: «Θα συνεργαστώ με την Αρχή σε ό,τι μου ζητηθεί» λέει η Α.Μ.Ασημακοπούλου

Δείτε την ανάρτηση της

«Εmail gate»: «Θα συνεργαστώ με την Αρχή σε ό,τι μου ζητηθεί» λέει η Α.Μ.Ασημακοπούλου

Στο επίκεντρο παραμένει η ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για τη φερόμενη διαρροή προσωπικών δεδομένων Ελλήνων ομογενών, οι οποίοι έλαβαν μαζικά στα email τους διαφημιστικό υλικό για την προεκλογική της καμπάνια.

Η ευρωβουλευτής προσπαθώντας να δικαιολογήσει το σάλο που έχει ξεσπάσει είπε ότι είναι «καλοδεχούμενη η διερεύνηση από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων για τα email σε απόδημους»

Σε ανάρτησή της στο Χ (πρώην Twitter), η ευρωβουλευτής της ΝΔ διαβεβαιώνει ότι θα συνεργαστεί με την Αρχή σε ό,τι της ζητηθεί.

«Η διερεύνηση από την ΑΠΔΠΧ του θέματος που αφορά στην αποστολή από το γραφείο μου ενημερωτικών email είναι καλοδεχούμενη από εμένα. Θα συνεργαστώ με την Αρχή σε ό,τι μου ζητηθεί ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια», γράφει στην ανάρτησή της.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τη διεξαγωγή έρευνας για το ζήτημα. «Προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από ευρωβουλευτή σε απόδημους Έλληνες ενόψει των Ευρωεκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής μεγάλου αριθμού σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος», ανέφερε η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση ξεκίνησε την Παρασκευή, όταν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μέσω αναρτήσεων στην Χ, ρωτούσαν πώς βρέθηκαν στην κατοχή του γραφείου της κυρίας Ασημακοπούλου οι διευθύνσεις του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου, αρνούμενοι ότι είχαν δώσει συγκατάθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.