ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λεβέντης: «Θα αγωνιστώ να ανατρέψω τη συμφωνία των Πρεσπών» (βίντεο)

Λεβέντης: «Θα αγωνιστώ να ανατρέψω τη συμφωνία των Πρεσπών» (βίντεο)

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης,συναντήθηκε πριν από λίγο με τα μέλη της διοίκησης της ΔΕΘ.

O πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΘ – HELEXPO Αναστάσιος Τζήκας παρουσίασε στον κ. Λεβέντη το περίπτερο όπου φιλοξενούνται οι ΗΠΑ, ως τιμώμενη χώρα της φετινής ΔΕΘ. Στη συνέχεια του εξήγησε το πλάνο ανάπλασης της ΔΕΘ που προβλέπει τη δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου στο χώρο της Έκθεσης έως το 2026 που θα εορταστούν τα 100 χρόνια της ΔΕΘ.

Έπειτα, το λόγο πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ, Κυριάκος Ποζρικίδης ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αύξηση των εκθετών αλλά και των επισκεπτών της 83ης ΔΕΘ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι παρατηρείται αύξηση κατά 15%.

Ο κ. Λεβέντης από την πλευρά του αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να στηριχθούν οι ελληνικές επιχειρήσεις και η οικονομία της χώρας.

Τέλος, λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε στην αντίρρησή του με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: “θα αγωνιστώ να ανατρέψω αυτήν τη Συμφωνία”.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λεβέντης είπε χαρακτηριστικά «δεν συμφωνούμε στο να δώσουμε το όνομα Μακεδονία. Ούτε την εθνικότητα, ούτε τη γλώσσα ούτε τίποτα. Πρέπει να κάνουμε μία διακήρυξη σε όλον τον κόσμο, ότι ο λαός δεν θέλει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν μπορούμε να παραβιάσουμε τη θέληση του λαού.

Όλοι οι πολιτικοί έκαναν λάθη. Πρέπει να πούμε μία συγγνώμη στο λαό και να πούμε πως δεν μπορούμε να βγάλουμε την ψυχή μας από το κορμί μας. Κάποια πράγματα απλώς δεν γίνονται».

Μάλιστα, ο κ. Λεβέντης, αναφέρθηκε και στα επεισόδια του Σαββάτο λέγοντας πως «εμείς στην Ένωση Κεντρώων δίνουμε βαρύτητα στην ασφάλεια των πολιτών. Δεν μου άρεσε το φαινόμενο αυτό, ότι χιλιάδες αστυνομικού αποκλείσανε την πόλη εγκλωβίζοντας όσους ήθελαν να διαδηλώσουν για το Σκοπιανό. Μου θύμισε ημέρες χούντας. Τόσο πολύ φοβήθηκε ο Πρωθυπουργός; Δε νομίζω να καίγανε το Βελλίδειο, όπως έλεγαν. Ούτε όσοι διαδήλωναν ήταν φασίστες και ακροδεξιού αυτοί που διαδήλωναν. Τα σώματα ασφαλείας θα πρέπει να τα βλέπει ο πολίτης και να τα αγαπάει όχι να τα φοβάται», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λεβέντης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης και αφού δόθηκαν συμβολικά δώρα, ο κ. Λεβέντης πραγματοποίησε επίσκεψη στα περίπτερα της ΔΕΘ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.