ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε τροχιά εξόδου ο Ιωάννης Σαρίδης απ΄την Ένωση Κεντρώων

Σε τροχιά εξόδου ο Ιωάννης Σαρίδης απ΄την Ένωση Κεντρώων

Σε τροχιά εξόδου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ιωάννης Σαρίδης.

Ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης σε συνομιλία με δημοσιογράφους ξεκαθάρισε ότι αναμένει στην σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ την συγγνώμη από τον βουλευτή του για την έκταση που έλαβε η κόντρα με τον κ. Δημήτρη Καβαδέλα.

«Ο Καβαδέλας ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του και μου έθεσε την παραίτησή του. Περιμένω το ίδιο και από τον κ. Σαρίδη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι εάν ο βουλευτής δεν δείξει μεταμέλεια οι δρόμοι τους θα χωρίσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα από το στρατόπεδο του κ. Σαρίδη επιμένουν ότι ο βουλευτής δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη και πως δεν είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από βουλευτής. Υπενθυμίζεται ότι η σύγκρουση των Καβαδέλα – Σαρίδη ξεκίνησε όταν ο δεύτερος ζήτησε δημόσια από την ηγεσία του κόμματος την καρατόμηση του κ. Καβαδέλα για το επεισόδιο που προκάλεσε όταν του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο στην ΔΕΘ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.