ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η ανύπαρκτη έννομη τάξη της χώρας μέσα από μία εικόνα – Γυναίκα χαιρετάει τον Κ.Μητσοτάκη μέσα από τα κάγκελα του παράθυρού της

«Μία εικόνα χίλιες λέξεις»

Η ανύπαρκτη έννομη τάξη της χώρας μέσα από μία εικόνα – Γυναίκα χαιρετάει τον Κ.Μητσοτάκη μέσα από τα κάγκελα του παράθυρού της

«Μία εικόνα, χίλιες λέξεις» λένε οι Κινέζοι και η εικόνα με τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη να κάνει χειραψία με γυναίκα στην Κέρκυρα μέσα από τα τοποθετημένα κάγκελα στο παράθυρό της, δείχνει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο, την ανύπαρκτη έννομη τάξη και το τεράστιο κενό ασφάλειας που νιώθουν οι πολίτες και υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η κυβέρνησή του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Κέρκυρα, προσπαθώντας να πείσει τον κόσμο ότι πρέπει να τον εκλέξει ξανά πρωθυπουργό.

Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, για να αποδείξει πόσο τον αγαπάει ο κόσμος, ο ίδιος κόσμος που έχει να αντιμετωπίσει πρωτοφανείς καταστάσεις καθημερινά.

Όπως έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις του για την επίσκεψή του στην Κέρκυρα: «Η στήριξή σας μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για τον αγώνα που δίνουμε -και που θα κερδίσουμε- για την πατρίδα μας».

Τα κάγκελα πάντως δεν δείχνουν ότι οι πολίτες νιώθουν ασφαλείς μέσα στα σπίτια τους. Αντίθετα δείχνουν πως φοβούνται ότι ανά πάσα στιγμή θα τους σφάξουν…

Σημειώνεται ότι η εικόνα αυτή είναι από την Κέρκυρα που δεν είναι πρώτη στην λίστα της εγκληματικότητας.

Ένας κάτοικος του κέντρου των Αθηνών αντιμετωπίζει πολύ χειρότερες καταστάσεις.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι την φωτογραφία την δημοσίευσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Μάλλον, οι επικοινωνιολόγοι του είναι και αυτοί εκτός τόπου και χρόνου…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.