ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η έξωση της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου Ι.Κολοβού και το παραμύθι των «στρατηγικών κακοπληρωτών»

Ένα γελοίο αφήγημα για το οποίο έχουν μέγιστη ευθύνη τα εγχώρια ΜΜΕ που το υποστήριξαν

Η έξωση της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου Ι.Κολοβού και το παραμύθι των «στρατηγικών κακοπληρωτών»

Τα σπίτια των Ελλήνων βρίσκονται στο «απόσπασμα», με άλλα λόγια ανά πάσα στιγμή για οποιοδήποτε λόγο ελληνικές οικογένειες μπορούν να βρεθούν στο δρόμο.

Γιατί όποιοι νομίζουν ότι θα πρέπει κάποιος να χρωστάει υπέρογκα ποσά στις τράπεζες μόνο, και είναι πολυ γελασμένος.

Ακόμα και η εφορία μπορεί να κατασχέσει ένα σπίτι για εντελώς γελοία χρέη.

Όλο αυτό το ανοσιούργημα έχει στηριχθεί στο γελοίο και ψευδές αφήγημα των περίφημων «στρατηγικών κακοπληρωτών».

Ένα αφήγημα το οποίο το στήριξαν τα εγχώρια ΜΜΕ μέχρι αηδίας.

Γιατί το έκαναν αυτό; Πολύ απλά για να πείσουν τον μέσο Έλληνα ότι αυτός δεν κινδυνεύει μελλοντικά αλλά κινδυνεύουν κάποιοι, αόριστοι, κακοί, οι οποίοι δεν πληρώνουν με σχέδιο τα δάνεια τους και χρεοκοπούν τις καλές τράπεζες καταστρέφοντας έτσι την ελληνική οικονομία.

Μόνο που οι στρατηγικοί κακοπληρωτές είναι οι ίδιοι οι οποίοι παίρνουν δάνεια 4 εκατομμυρίων € για να αγοράσουν κόκκινα δάνεια 62 εκατομμυρίων € και να θησαυρίσουν εν συνεχεία με τα κατασχεμένα σπίτια των Ελλήνων τα οποία θα τα πουλήσουν ακριβά σε ξένους που θέλουν να αποκτήσουν κατοικία στην Ελλάδα (οποιαδήποτε ομοιότητα με Α.Πάτση… τυχαία).

Συνεπώς οι «στρατηγικοί κακοπληρωτές» όπως γίνεται αντιληπτό, είναι οι απλοί πολίτες που κοιμούνται με τα… «τσαρούχια».

Απλά το μαθαίνουν όταν είναι πλέον αργά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς η δύναμη της προπαγάνδας είναι τεράστια. Μπορεί να πείσει ανθρώπους εν πλήρη δυστυχία ότι στην πραγματικότητα περνούν καλά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.