ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κ.Μητσοτάκης – Α.Μπλίνκεν: Οι πρώτες εικόνες πριν τη συνάντηση στα Χανιά

Ο Α.Μπλίνκεν ήρθε στην Ελλάδα αμέσως μετά την Τουρκία

Κ.Μητσοτάκης – Α.Μπλίνκεν: Οι πρώτες εικόνες πριν τη συνάντηση στα Χανιά

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ, Άντονι Μπλίνκεν καταφθάνει στη Σούδα, στην Κρήτη, όπου θα έχει συνάντηση στις 17:30 με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο σπίτι του στα Χανιά.

Μετά το τετ α τετ που θα έχει με τον Έλληνα πρωθυπουργό θα ακολουθήσει συνάντηση εργασίας στην οποία θα συμμετάσχουν ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, η υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, πρέσβης  Άννα Μαρία Μπούρα και η ειδική σύμβουλος Διεθνούς Πολιτικής και Δημόσιας Διπλωματίας του πρωθυπουργού Αριστοτελία Πελώνη.

Ο Άντονι Μπλίνκεν ήρθε στην Ελλάδα αμέσως μετά την Τουρκία, όπου συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν και τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στο τραπέζι της συζήτησης με τον Έλληνα πρωθυπουργό αλλά και ακολούθως με την ελληνική αντιπροσωπεία αναμένεται να τεθεί και το θέμα των F-35 για τα οποία έχει καταθέσει η Ελλάδα αίτημα για την απόκτηση μιας μοίρας και αναμένει την επίσημη εκκίνηση της διαδικασίας με αποστολή επιστολής στο Κογκρέσο για την έγκριση της πώλησης.

Οι αφίξεις στην οικία Μητσοτάκη

Σύμφωνα με το cretapost.gr λίγο μετά τις 4 το απόγευμα άρχισαν να φθάνουν στην οικία Μητσοτάκη μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας. Όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία έφθασαν μαζί οι κυρίες Αριστοτελία Πελώνη, η Αννα Μαρία Μπούρα και η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Όλα εντωμεταξύ φαίνεται να είναι έτοιμα στην οικία του Κυριάκου Μητσοτάκη για την άφιξη του Αμερικανού ΥΠΕΞ με τα μέτρα ασφαλείας να είναι αυστηρά: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.