ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

KINAΛ: «Κεραυνοβολημένος και θυμωμένος» ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τις εξελίξεις

KINAΛ: «Κεραυνοβολημένος και θυμωμένος» ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τις εξελίξεις

Απολύτως αιφνιδιασμένος από τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως έμεινε ο Κώστας Σημίτης.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρουν κύκλοι του, δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι η Φώφη Γεννηματά θα έδιωχνε τον Ευάγγελο Βενιζέλο από το κόμμα, κάτι που δεν έκρυψε σε συνομιλίες που είχε το Σάββατο, μετά την είδηση-βόμβα.

Ο κ. Σημίτης, κατά τους ίδιους κύκλους, μίλησε με πολλά στελέχη από το Κίνημα Αλλαγής, που του τηλεφωνούσαν με έκδηλη ανησυχία για να μάθουν τι είχε συμβεί. Αλλά και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός πιάστηκε εξαπίνης, δηλώνοντας μάλιστα στα στελέχη αυτά «κεραυνοβολημένος και θυμωμένος».

Όπως γίνεται φανερό και από τη δήλωσή του στα στελέχη του κόμματος, ο κ. Σημίτης δεν περίμενε ότι μπορούσε να υπάρξει τέτοια εξέλιξη στο ΚΙΝΑΛ, και μάλιστα μόλις λίγες εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, υπάρχει προβληματισμός για το κατά πόσο θα επηρεαστεί η επίδοση του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές,

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.