ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Κεγκερόγλου για Δ.Κουφοντίνα: «Η δημοκρατία έχει όλες τις θεσμικές λειτουργίες για να λύνει τα ζητήματα»

Β.Κεγκερόγλου για Δ.Κουφοντίνα: «Η δημοκρατία έχει όλες τις θεσμικές λειτουργίες για να λύνει τα ζητήματα»

Ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα και τόνισε ότι η δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν φιμώνεται.

«Έχει κριθεί ιστορικά ότι ο συκοφάντης Καμμένος, σπλάχνο από τα σπλάχνα της δεξιάς και αγκαλιαστός, αδελφοκτός της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν συκοφάντης για τον Ανδρέα Παπανδρέου και για τον Αντρίκο Παπανδρέου. Καταδικάστηκε πρόσφατα γι’ αυτό. Αρα δεν είναι επιτρεπτό, ηθικό, να ανακαλούμε ιστορικά, κρυμμένες περιπτώσεις για να δικαιολογήσουμε δικά μας λάθη», είπε ο Βασίλης Κεγκέρογλου και πρόσθεσε: «Αναγνωρίζουμε ότι έγινε μια μεταστροφή από τον κ. Δρίτσα, στην απόλυτα απαράδεκτη δήλωση, όπως παρουσιάστηκε με τις διευκρινίσεις που έδωσε». Είναι όμως εξίσου απαράδεκτο «να συγχέεται η καθαρή θέση του Κινήματος Αλλαγής στο θέμα του Κουφοντίνα με τη θολή θέση του ΣΥΡΙΖΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι καλός στα επικοινωνιακά και στην προπαγάνδα ο υπουργός Ανάπτυξης, αλλά όχι σε εμάς, κύριε Γεωργιάδη! Εμάς η θέση μας είναι ότι η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, έχει όλες τις θεσμικές λειτουργίες για να λύνει ζητήματα», είπε ο κ. Κεγκέρογλου και παρατήρησε πως «είναι άλλο τι λέει ο νόμος και άλλο τι έκανε η κ. Νικολάου». «Παραδεχτείτε ότι ο χειρισμός σας έδωσε πατήματα», είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο κ. Κεγκέρογλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.