
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, μέσα από βίντεο που ανέβασε στο TikTok, έθεσε το ζήτημα της ακρίβειας.
Μάλιστα, προανήγγειλε πρωτοβουλία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καλέσει στη Βουλή την Επιτροπή Ανταγωνισμού για τις ολιγοπωλιακές πρακτικές σε συγκεκριμένους τομείς, όπως στην ενέργεια, τις τράπεζες, τις ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας και τη λιανική αγορά τροφίμων.
@nikos.androulakisΗ Ελλάδα της ΝΔ είναι η Ελλάδα των ισχυρών ολιγοπωλίων. Μια δήθεν ελεύθερη αγορά που λειτουργεί χωρίς κανόνες εις βάρος των πολλών.
Όπως αναφέρει, την περίοδο 2020-2024 καταγράφηκαν αυξήσεις :
«Η Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας είναι η Ελλάδα των ισχυρών ολιγοπωλίων. Μια δήθεν ελεύθερη αγορά που λειτουργεί χωρίς κανόνες εις βάρος των πολιτών» σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.