ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οργή πολιτών με την ματαιοδοξία του Κ.Μητσοτάκη: «Είπα συγγνώμη» – «Δεχόμαστε μόνο την παραίτηση σου – Πάρε τον Τριντό»

Στο Μαξίμου πρέπει να μάθουν ότι οι «συγγνώμες δεν τρώγονται»

Οργή πολιτών με την ματαιοδοξία του Κ.Μητσοτάκη: «Είπα συγγνώμη» – «Δεχόμαστε μόνο την παραίτηση σου – Πάρε τον Τριντό»

Στο Μαξίμου νομίζουν ότι με μια «συγγνώμη» οι πολίτες θα ξεχάσουν την τραγική αντίδραση της κυβέρνησης σε κάθε φυσική καταστροφή και πως θα συνεχίσουν να προκαλούν με τα περί «πετυχημένης διακυβέρνησης» του κράτους.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε τελευταίος στη Βουλή, στο πλαίσιο της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησής του, με τους πολίτες που άκουσαν τον ίδιο, αλλά και όσους προηγήθηκαν, να αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά με τα καταδικαστικά σχόλιά τους στα social media, το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στους κυβερνώντες και τον (απλό) λαό.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός τουίταρε νωρίτερα τα εξής: «Λυπάμαι που η συγγνώμη μου δεν έγινε αντιληπτή από όσους ποτέ δεν την έμαθαν και ποτέ δεν την διατύπωσαν. Απευθύνεται, όμως, σε όσους ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας της επιχειρησιακής ανεπάρκειας ενός ιδιωτικού φορέα και της οργανωτικής αδυναμίας του κράτους».

Απαντήσεις πολιτών

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.