ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρόταση μομφής: Για πρώτη φορά ο Κ.Μητσοτάκης δεν δήλωσε ότι «οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας»

Πρόταση μομφής: Για πρώτη φορά ο Κ.Μητσοτάκης δεν δήλωσε ότι «οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας»

Ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις στη Βουλή για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με την Ολομέλεια να την καταψηφίζει, καθώς δεν υπήρχαν «διαρροές» στην Κ.Ο. της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήκωσε το γάντι του πέταξε για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για πρόωρες κάλπες, εκτιμώντας ότι ο κ. Τσίπρας «θυμήθηκε τις εκλογές για να κλείσει εσωκομματικές πληγές».

«Το επόμενο στοίχημα για την αξιωματική αντιπολίτευση θα ήταν να παραμείνει δεύτερο κόμμα αντί για τρίτο στην επόμενη Βουλή» σημείωσε.

«Να καταδικαστεί εν μέσω πανδημίας μια εκλεγμένη κυβέρνηση 31 μηνών, επιτυχιών ή λιγότερων επιτυχημένων αποτελεσμάτων, για να κυβερνήσει ποιος; Ποιος; Αυτός που επί 2,5 χρόνια μετά τις εκλογές του 2019 δεν τόλμησε να κάνει ένα απολογιστικό συνέδριο για τα αίτια της ήττας του. Αυτός που δεν έχει αλλάξει ούτε ένα από τα στελέχη της ηγετικής ομάδας η οποία ηττήθηκε κατά κράτος στην κάλπη. Αυτός που επικαλείται ως νέα μία πολιτική η οποία έχει ήδη καταδικαστεί από τον ελληνικό λαό ως η χειρότερη εμπειρία που βίωσε η χώρα από τη μεταπολίτευση και μετά» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητο και σχολιάστηκε στα πηγαδάκια της Βουλής, ακόμη και από «γαλάζια» στελέχη, ότι ο πρωθυπουργός αυτή τη φορά δεν δήλωσε κατηγορηματικά ότι… οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεργάτες πάντως του Κυριάκου Μητσοτάκη απαντούσαν πως δεν έχει αλλάξει επ’ ουδενί ο σχεδιασμός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.