ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαξίμου: Αλλαγές στα πρόσωπα μετά την αντικατάσταση Γεροβασίλη – Επιστροφή Μιχόπουλου αντί Τσέκερη

Μαξίμου: Αλλαγές στα πρόσωπα μετά την αντικατάσταση Γεροβασίλη – Επιστροφή Μιχόπουλου αντί Τσέκερη

Αλλαγές προσώπων μετά την μετακίνηση της Όλγας Γεροβασίλη – Νέα γενική γραμματέας του πρωθυπουργού η Ιωάννα Πεππέ

Η αλλαγή του κυβερνητικού εκπροσώπου, με την αντικατάσταση της Όλγας Γεροβασίλη από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, φέρνει και αλλαγές στη στελέχωση του πρωθυπουργικού γραφείου στο μέγαρο Μαξίμου.

Ο Άγγελος Τσέκερης και ο Θόδωρος Μιχόπουλος αλλάζουν θέσεις: ο πρώτος φεύγει από διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, την οποία καταλαμβάνει ο δεύτερος (επιστρέφοντας έτσι στο πόστο που είχε πριν τον Ιούλιο του 2015) και ο κ. Τσέκερης παίρνει τη θέση του κ. Μιχόπουλου ως Προϊστάμενος Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειωτέον ότι ο κ. Μιχόπουλος, παρά την απόσταση που είχε λάβει από τις εξελίξεις με το τρίτο μνημόνιο πέρσι, τελικά έμεινε στον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω και της άριστης προσωπικής σχέσης που διατηρεί με τον Αλέξη Τσίπρα διαχρονικά. Επίσης Γενική Γραμματέας του Πρωθυπουργού αναλαμβάνει η Ιωάννα Πεππέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.