ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Περιμένουν τον Α.Τσίπρα με «κίτρινα γιλέκα» στην Θεσσαλονίκη: Του ετοιμάζουν υποδοχή a la Mακρόν

Οι Έλληνες πολίτες θέλουν να αντισταθούν στην εκχώρηση της Μακεδονίας με την Συμφωνία των Πρεσπών

Περιμένουν τον Α.Τσίπρα με «κίτρινα γιλέκα» στην Θεσσαλονίκη: Του ετοιμάζουν υποδοχή a la Mακρόν

Η εξέγερση στην Γαλλία που έκανε τον Γάλλο πρόεδρο Μ.Μακρόν να υποχωρήσει ατάκτως δίνει έμπνευση και στους Έλληνες πολίτες που θέλουν να αντισταθούν στην εκχώρηση της Μακεδονίας με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία σε κομματική εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. 

Θέλοντας να συμβαδίσει με το «εκρηκτικό» κλίμα των ημερών, που φέρνει ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό της Γαλλίας, η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα κάλεσε όσους συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας να κρατούν σημαίες και να φορούν κίτρινο γιλέκο.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής έτσι όπως αναρτήθηκε στο facebook έχει ως εξής: 

“Η Επιτροπή Μακεδονικού αγώνα Θεσσαλονίκης άκουσε το κάλεσμα των Γάλλων καθώς το κίνημα των κίτρινων γιλέκων εξαπλώνεται στην Ευρώπη και καλούμε όλους τους συνελληνες που θα βρίσκονται την Παρασκευή στις 7 μ.μ. στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λ. Πύργο, εκτός απ τις σημαίες που θα κρατάμε όλοι, να φορέσουν και κίτρινο γιλέκο. Μετά την Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία τασομεθα κι εμείς στο πλευρό των αγωνιστών κατά της παγκοσμιοποίησης και των βρωμικων σχεδίων τους.

Καλούμε τους συνελληνες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας να κατέβουν στους δρόμους με κίτρινα γιλέκα την Παρασκευή στις 7 μ.μ.
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΏΣΕΙ”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.