ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σάλος στο Twitter για το «ξέσπασμα» Πολάκη: «Ντροπή, έτσι αντιδρά ένας φασίστας» (βίντεο-φωτο)

Σάλος στο Twitter για το «ξέσπασμα» Πολάκη: «Ντροπή, έτσι αντιδρά ένας φασίστας» (βίντεο-φωτο)

Την οργή των χρηστών του Twitter προκάλεσε η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για τα δύο παιδιά που έσβησαν πριν λίγες μέρες στο νοσοκομείο της Λαμίας.

«Θα σου απολογηθώ εγώ εσένα; Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ; Τι είσαι για να σου απαντήσω;», είπε με ύφος ο κ.Πολάκης κατά τα εγκαίνια της μονάδας βραχείας νοσηλείας και της ανακαίνισης του φαρμακείου του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.

Η απάντηση Πολάκη ήρθε λίγες ώρες μετά τις προσβλητικές δηλώσεις Τσίπρα για όσους διαφωνούν με το ξεπούλημα της Μακεδονίας τους οποίους χαρακτήρισε «ακροδεξιούς λαϊκιστές» και «χωρίς μυαλό».

Νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξαπέλυσε νέα επίθεση προς όλους τους δημοσιαγράφους, οι οποίοι μάταια προσπάθησαν να του πάρουν μία δήλωση για τα θέματα Υγείας, λέγοντας: «Είστε όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία!» για να καταλήξει «Ολοι σας και μόνος μου. Σας έχω!», ενώ δε δίστασε να αποκαλέσει «τσόλι που λέει μπούρδες» τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι ύβρεις του κ.Πολάκη προκάλεσαν την οργή πολλών χρηστών του Twitter , οι οποίοι έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν ως τον «Κασιδιάρη της αριστεράς».

Διαβάστε τι έγραψαν οι χρήστες του Twitter:

https://twitter.com/H0lyInquisiti0n/status/1090749167977275399

https://twitter.com/klikr/status/10906308173600235547

Το ύφος και η συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη προκάλεσε και την οργή των γονέων των δύο παιδιών από τη Λαμία που έχασαν τη ζωή τους από περιτονίτιδα. Δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουσαν τον αναπληρωτή υπ. Υγείας να απαντά «θα σου απολογηθώ εγώ εσένα; Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ; Τι είσαι για να σου απαντήσω;» ήταν η απάντηση του υπουργού σε ερώτηση δημοσιογράφου, ειδικά για την υπόθεση των δύο παιδιών.

«Ο υπουργός θα έπρεπε να βγει ο ίδιος μπροστά και να φροντίσει να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες, για να μάθω από τι πέθανε το παιδί μου. Αντί για αυτό, βγαίνει και κάνει αυτές τις δηλώσεις. Είναι αχαρακτήριστος, ντροπή του!» δήλωσε ο κ.Ταξιάρχης Κουτσοπάνος, πατέρας της 14χρονης Ιωάννας. Όπως μάλιστα αποκαλύπτει ο τραγικός πατέρας, μέχρι σήμερα ουδείς τον έχει καλέσει από το υπουργείο Υγεία, για να τον ρωτήσει για την υπόθεση ή έστω να τον συλλυπηθεί.

«Ντροπή» χαρακτηρίζει την αντίδραση του κ.Πολάκη και η οικογένεια του 9χρονου Δημήτρη Κατσαούνου. «Η σημερινή αντίδραση και ο πρωτοφανής εκνευρισμός του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας δείχνει ότι κάτι σάπιο υπάρχει. Αντί να δείξει προσωπική ευαισθησία ο ίδιος και να ζητήσει την επίσπευση των ερευνών για τις συνθήκες που χάθηκαν δύο αγγελούδια μέσα σε φρικτές συνθήκες απαντά με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο. Είναι ντροπή! 18 μήνες τώρα βιώνουμε ένα Γολγοθά χωρίς τέλος. Μια παρατεταμένη σιωπή από όλους τους υπεύθυνους που εξαντλεί κάθε ψυχικό και σωματικό όριο αντοχής της οικογένειας μας» σημείωσε η οικογένεια του αδικοχαμένου Δημήτρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.