ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρωτοφανής γκάφα του υπουργείου Εσωτερικών: Εθεσε εκτός ελληνικού εθνικού κορμού Ξάνθη και Ροδόπη!

Πρωτοφανής γκάφα του υπουργείου Εσωτερικών: Εθεσε εκτός ελληνικού εθνικού κορμού Ξάνθη και Ροδόπη!

(Ανανέωση 23.15): Μετά το δημοσίευμα του pronews.gr, το χρώμα αποκαταστάθηκε στον χάρτη του ΥΠΕΣ, αφού προφανώς κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι η προβολή μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για τεκμηρίωση «εθνικής διαφορετικότητας» (για να το πούμε κομψά) από την πλευρά της Αγκυρας για τους δύο ελληνικούς νομούς της Θράκης.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες…

——————————————————————————————–

(Αρχικό κείμενο): Tεράστια γκάφα (;) του υπουργείου Εσωτερικών. Παραδόξως όλα τα τηλεοπτικά κανάλια δείχνουν τον ελληνικό χάρτη (στις ευρωεκλογές) με ουδέτερο χρώμα σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Γιατί το κάνουν χωρίς καν να το αιτιολογήσουν;

Αφού το ΚΙΕΦ δεν θα βγάλει ευρωβουλευτή. Τι παιχνίδια παίζουν;

Τι προπαγάνδα χαρίζουν στον Ρ.Τ.Ερντογάν για την Θράκη; Και γιατί κανένας από τους μετέχοντες στα τηλεοπτικά πάνελ δεν ρώτησε γιατί οι νομοί Ξάνθης και η Ροδόπης εμφανίζονται με ουδέτερο χρώμα στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αφού δεν εκλέγονται εκπρόσωποι του ΚΙΕΦ…;

Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνισή του και το ό,ποιο τελικό ποσοστό του κόμματος των τουρκοφρόνων (εκφραστής του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής) έχει πολλές ερμηνείες. Καμία καλή για την Θράκη και την Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως σε οποιαδήποτε περίπτωση, το τελικό αποτέλεσμα του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές θέλει προσεκτική ανάγνωση και άμεση αντιμετώπιση, πριν δούμε μουσουλμανικό (τουρκογενές) κόμμα στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

election_map.jpg
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.