ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Κικίλιας: «Το υπουργείο Υγείας προγραμματίζει άμεσα 3.500 προσλήψεις, γιατρών, νοσηλευτών και τραυματιοφορέων»

Β.Κικίλιας: «Το υπουργείο Υγείας προγραμματίζει άμεσα 3.500 προσλήψεις, γιατρών, νοσηλευτών και τραυματιοφορέων»

Το υπουργείο Υγείας προγραμματίζει άμεσα 3.500 προσλήψεις, γιατρών, νοσηλευτών και τραυματιοφορέων, δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός, Βασίλης Κικίλιας.

«Έχουμε στον άμεσο προγραμματισμό μας 1.300 θέσεις νοσηλευτών, τραυματιοφορέων και λοιπού προσωπικού, 1.500 θέσεις γιατρών, ενώ ήδη επιταχύνουμε τις διαδικασίες για τις προσλήψεις 700 αγροτικών γιατρών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας, μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά». Ακόμη, σημείωσε ότι στόχος του υπουργείου είναι γενικά να συντομεύσουν οι διαδικασίες. «Έχουμε καταγράψει τα προβλήματα που δυσχεραίνουν χρονικά τη διαδικασία των προσλήψεων και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση, με τη χρήση νέων τεχνολογιών, να τις επισπεύσουμε», ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

Κικίλιας για τον Παναγιώτη- Ραφαήλ

Ο Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε και στο θέμα του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, επαναλαμβάνοντας ότι το ζήτημα δεν είναι οικονομικό, αλλά επιστημονικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προφανώς και το ζήτημα δεν είναι οικονομικό, αφού το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο έχει ήδη εγκρίνει για τη θεραπεία του παιδιού 1 εκατ. ευρώ. Επίσης, για άλλες περιπτώσεις, όπου κρίθηκε επιστημονικά αναγκαίο, δόθηκαν μέχρι και 5 εκατ. ευρώ. Κανείς μας στο υπουργείο Υγείας και κανένας γιατρός του ΑΥΣ δεν θα έβαζε ποτέ τα χρήματα απέναντι στη ζωή ενός παιδιού», δήλωσε ο κ. Κικίλιας. «Σεβόμαστε όλοι απόλυτα την αγωνία της οικογένειας, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι έχουμε κάνει και κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, σε επιστημονικό επίπεδο, για να βοηθηθεί ο μικρός Παναγιώτης», πρόσθεσε για το θέμα ο υπουργός Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.