ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στ.Πέτσας: «Συζητάμε χρονικό περιορισμό στις μετακινήσεις – Αν χρειαστεί θα κλείσουμε τα διόδια»

Στ.Πέτσας: «Συζητάμε χρονικό περιορισμό στις μετακινήσεις – Αν χρειαστεί θα κλείσουμε τα διόδια»

Τα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθεί από την κυβέρνηση ο χρονικός περιορισμός στις μετακινήσεις, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

«Ο χρονικός περιορισμός των μετακινήσεων, είναι κάτι που εξετάζουμε στα επόμενα εικοσιτετράωρα. Δεν πηγαίνουμε κάθε μέρα στο σούπερ μάρκετ, εκεί πρέπει να υπάρξει ένας περιορισμός», είπε συγκεκριμένα ο Στέλιος Πέτσας.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «τα μέτρα που θα πάρουμε θα είναι για αυτούς που δεν είναι συνεπείς. Δεν θα επηρεάζουν τους συνεπείς», είπε ο Στέλιος Πέτσας.

Αναφερόμενος στο Πάσχα, επανέλαβε ότι «αυτό το Πάσχα, να σουβλίσουμε τον κορωνοϊό».

«Το μήνυμα είναι», όπως είπε ο Στέλιος Πέτσας,ότι «φέτος δεν θέλουμε το συγχρωτισμό, ας κάνουμε κάτι διαφορετικό. Όλοι μας μπορούμε να γίνουμε ήρωες με το να καθίσουμε σπίτι μας. Αυτοί που δεν λένε να συμμορφωθούν τους καλούμε να συμμορφωθούν. Δεν προβλέπετε μετακίνηση από την πόλη στο χωριό».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η κυβέρνηση εξετάζει και το ενδεχόμενο να είναι κλειστά τα διόδια. «Αν χρειαστεί θα κλείσουμε τα διόδια, θα δούμε», ανέφερε.

«Τα πρώτα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάζουμε», είπε σε σχέση με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι ταυτόχρονα, εξετάζονται και μέτρα αποκλιμάκωσης των περιορισμών.

«Εξετάζουμε ταυτόχρονα και μέτρα αποκλιμάκωσης. Όταν μας δώσουν το σήμα οι ειδικοί θα προχωρήσουμε», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος αναφερόμενος στην οικονομία, είπε: «είμαι αισιόδοξος για την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας. Θα πρέπει να φροντίσουμε οι επιπτώσεις στην οικονομία θα είναι παροδικές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.