ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ.Θεοχάρης στο Politico: «Τα πρωτόκολλα υγείας μας είναι πολύ αυστηρά – Όλα θα γίνουν λίγο διαφορετικά φέτος»

Χ.Θεοχάρης στο Politico: «Τα πρωτόκολλα υγείας μας είναι πολύ αυστηρά – Όλα θα γίνουν λίγο διαφορετικά φέτος»

Ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, μίλησε στο Politico, σχετικά με την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα και την άφιξη τουριστών.

Όπως είπε ο υπουργός «ο φόβος είναι κατανοητός, τον έχουμε βιώσει όταν αποφασίσαμε να ανοίξουμε ξανά σχολεία ή άλλα μέρη, με τους ανθρώπους να φοβούνται ένα ξέσπασμα ή ένα δεύτερο κύμα. Δε συνέβη. Λαμβάνουμε προσεκτικά μέτρα, ώστε να μην συμβεί ένα δεύτερο lockdown στη μέση του καλοκαιριού».

«Τα πρωτόκολλα υγείας μας είναι πολύ αυστηρά.»

Όπως εξήγησε ο κ. Θεοχάρης «θα υπάρχει γιατρός σε κάθε κατάλυμα (με περισσότερα από 50 κρεβάτια) για να είμαστε βέβαιοι ότι οι τουρίστες είναι και αισθάνονται ασφαλείς. Γνωρίζουμε ότι φέτος ακόμη και ένα ελαφρύ ζήτημα υγείας θα συνδεθεί με τον φόβο του κορωνοϊού. Αυτό μπορεί εύκολα να καταστρέψει το πνεύμα των διακοπών, οπότε ο γιατρός απαιτείται για μια επιπλέον αίσθηση ασφάλειας.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλα θα γίνουν λίγο διαφορετικά φέτος το καλοκαίρι. Νομίζω ότι οι ίδιοι οι επισκέπτες μας θα έχουν την ασφάλεια ως το πρώτο τους μέλημα και το ίδιο ισχύει για εμάς για την προστασία τόσο των Ελλήνων όσο και των επισκεπτών.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.